Седмичен хороскоп 22.06- 28.06.2020г.

1
126
Добави коментар

След Новолунието и Слънчевото затъмнение, които бяха на 21 юни, както повечето от вас знаят- ние сме на прага на едно голямо ново начало, което ще прораства не само през идния месец, а по-скоро през идното полугодие. Факт е, че в началото винаги по-лесно се влияе, така че е препоръчително да си изградим една по-дългосрочна стратегия и да вложим усилията си в посока, която ще прораства до края на годината, а може и повече.

Генерално това ново начало ще изисква от нас да оздравим първо най-близката си среда на съществуване- в дома и семейството, може би да се справим с имотни и битови приоритети, местоживеене и т.н., но индивидуално за всеки- това може да са базисни преобразувания, „от корен“, които ще се отразят на всички останали нива от живота ни, включително социален статус и кариерно развитие.

Хубаво е да имаме план, но няма за къде да бързаме. През първите дни от новата седмица е удачно да усетим възможностите, които да усилим, но също и опасностите, за да се предпазим и едва от втората част на периода постепенно и малко по малко действията ни ще започнат да се усещат като конкретни резултати или перспектива, която се разраства, разширява и т.н.

Трябва да се има предвид също, че това ново начало е тясно обвързано с миналото, тоест- част от тенденциите са вече зададени, а ние можем да ги надградим, усъвършенстваме, шлифоваме, модифицираме…

По различни поводи това своеобразно ново начало ще бъде свързано с необходимостта да канализираме стари обстоятелства в една по-позитивна бъдеща перспектива. По един естествен начин ще възниква необходимостта да анализираме евентуално допуснати грешки и пропуски, така че да ги отстраним, съответно да постигнем по-добър резултат и така да продължим напред.

Факт е, че ще ни се даде втори шанс да въздействаме на въпроси, които се отнасят до нашата сигурност- буквално и в по-широк смисъл…

На какво можем да разчитаме? На първо време- изострени инстинкти за самосъхранение, печалба, опазване на „личната територия“. Може и да не се стремим към нещо чуждо, но и своето няма да даваме лесно…Ще браним личния си интерес емоционално-агресивно, често- до краен предел.

Всъщност това е оптимално благоприятно време да очертаем собствените си граници, за да запазим себе си, близките си и т.н.

Навличаме в доста емоционален период, през който ще се доверяваме повече на интуицията си, на чувствата си, отколкото на хладни и емоционални съждения. Не рядко вътрешният ни глас, предчувствия ще се оказват най-точния ориентир при избор…

Няма да поемаме излишни рискове, а по-скоро ще бъдем предпазливи…

Ако държим на някого- ще го демонстрираме чрез грижа и отдаденост…През последните дни от седмицата това ще внесе свежест в много връзки или мнозина ще инвестират в любими хора, в дома си, ще се стремят да хармонизират фона у дома, да подобрят важни взаимоотношения и ще успеят…

В обществено- значим аспект- положителни промени с потребление, недвижимо имущество, хранителни стоки и т.н.

Отделните държави ще се постараят подчертано да се концентрират върху благоденствието на нацията си, а това може да доведе до по-отчетливо разделение и не толкова обединяване.

Венера се обръща в директна на 25 юни и всичко, което отчитаме за ценно /любов, пари/ бързо ще започне да набира скорост в направление, за което вече сме се борили и задали…Ще придобиваме желаното чрез забележително красноречие и убедителност до 05 август.

Марс е в Риби до края на седмицата, след което ще премине в Овен. Докато Марс е в Риби- намираме творчески и изобретателен подход, понякога скрит, за да получаваме желаното.  Тайни и паралелни реалности, които сме създали сега ще изплуват на повърхността и ще ни прехвърлят на други релси на развитие. Но ако нещо е изгубило своята енергия и ресурс, за да бъде продължено, пак така ще бъде видно и ще приключи през втората част на седмицата и ще засегне предимно връзки, договори…В оптимален вариант- отваряме нова страница във взаимоотношенията и ще усетим това най-силно през юли…