Дневен хороскоп за 22 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
139
Добави коментар

01 лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак е на „трон“, това означава, че е много силна и ярките емоционални преживявания ще направят деня доста цветен, изпълнен със запомнящи се моменти. Чувствата ще доминират и ще изместват хладните, логични съждения. Не можем да разчитаме на рационален начин на мислене, но за сметка на това пък ще се изострят инстинктите, само-защитните реакции, които понякога са по-надеждни и полезни.

Нептун се спира във видимото си движение и се обръща в ретрограден, а това допълнително ще акцентира върху вътрешни, духовни, интуитивни усещания, премесени с предчувствия, прозрения, които показват бъдещето, не е изключено да имаме „дежа вю“, а вечерта показателни сънища.

Всичко ще ни изглежда някак по-различно и ако се доверяваме на вътрешния си глас, ще се добираме до почти всички отговори, които ни вълнуват, включително и решения.

Водим емоционални разговори, можем да бъдем всякакви, но не и безразлични.

Почти е невъзможно да бъдем излъгани.

Демонстрираме неподправено отношението си към околните, но можем да очакваме същото и от отсрещната страна, така че антипатии и симпатии са по-видни от обикновено.

Припомням, че ден след Новолунието дребни действия имат широко отражение, хубаво е да дадем път на мечтите и желанията си като се фокусираме върху тях, а нашият дух ще намери средства и начини /Рак, Луната се свързват в астрологията с душата, родовата памет, съответна подкрепа/…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, важен или показателен за приоритети като- дом, семейство, базисна сигурност, материално състояние, което е като скачени съдове за подкрепата, до която можете или трябва да се доберете от страна на личности, влияещи на благосъстоянието ви. Изградете си стратегия според случващото се, според анализ- на какво и кого можете да разчитате, евентуално какво ви дестабилизира. Може пред вас да се откриват алтернативи на развитие, ако минали възможности се изчерпват. Мнозина ще бъдат изправени на прага на житейски кръстопът или дребни действия ще имат широко отражение. Доверявайте се на интуицията си, тя няма да ви подведе…

Телец, Дева, Козирог– днес може да  проведете доста емоционални разговори, да чуете думи, които да имат широко отражение върху партньорските ви отношения или важни за вас връзки. Прекрасен признак е днес да скрепите отношенията си, да обсъждате по-далечни перспективи на развитие, да разберете за чувства на любов и привързаност. Напрежение, неразбирателство, недоразумения- ще изискват по-сериозни мерки, промени в подхода и не само, така че да се отстрани онова, което ви разделя. Разбирате истинското отношение към вас, можете да надникнете в по-далечното бъдеще чрез реални събития, които са показателни или това могат да бъдат вашите усещания…

Водолей, Везни, Близнаци– водите разговори или получавате ценна информация, която касае финансовото ви състояние, професионална реализация, кариерно развитие или репутация като минимум. Дребни действия имат широко отражение и е подходящо да сте максимално инициативни в тази сфера от вашия живот, за да канализирате случващото се в оптимално позитивна посока, да превъртите някой предизвикателства в полза или да посеете семена, които после ще прораснат задължително и ще дадат плод в значима степен- такъв, какъвто искате. Все пак част от тенденциите се движа и по-инерция, събития от миналото или последици напомнят за себе си и нека ви порадват. Ако не винаги е така, анализирайте слабите звена и ги отстранете своевременно, не им позволявайте да прорастват.

Риби, Рак, Скорпион– вие сте доста емоционални, инициативни, интуитивни…звездите усилват вашите качества в пъти, а вие можете или трябва да се възползвате от положителните, да ги демонстрирате, използвате и това няма да остане незабелязано и без последици, напротив, днес можете да направите пробив в избрано от вас направление, стига да искате, действате, вслушвате се във вътрешния си глас. Осветяват се сърдечните ви отношения с партньори, пораснали деца, любими хора-общо. Добрата новина е, че можете да насочвате, само внимавайте прекалена емоционалност да не изиграе обратен, от очаквания ефект. Разкривате чувства, чувате думи, които се запечатват трайно в съзнанието ви…Разбирате истинското отношение към вас. Не е изкючено усещане за „дежа вю“, предчувствия, показателни сънища.