Барселона – Атлетик Билбао

1
140
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Барселона приема Атлетик Билбао на “Камп Ноу” в двубой от 31-ия кръг на испанската Ла Лига. В нашите футболни стратегии за залагане ще ви предложим превю на тази среща в каталунската столица.

 

За шампиона Барселона този двубой идва броени дни след равенството 0:0 със Севиля на “Рамон Санчес Писхуан”. Каталунците заминаха за Андалусия с амбицията да спечелят, но показаха беззъба игра в атака и рядко стигаха до шансове за гол. Лионел Меси нямаше ден, докато Луис Суарес и Мартин Брайтуайт не оправдаха доверието на Кике Сетиен. Включването в игра на Антоан Гризман също не доведе до положителен резултат.

 

Включването в атака на вратаря Марк-Андре тер Стеген в последните секунди бе знак, че Барселона отчаяно желае победата в Севиля. “Лос кулес” знаят, че всяка загубена точка би могла да бъде фатална в битката за титлата с Реал Мадрид. Именно поради това победата срещу Атлетик във вторник е задължителна.

 

Очакваме Антоан Гризман да се завърне сред титулярите, докато младият Ансу Фати също би могъл да получи шанс да започне от първата минута. Играчи като Артур са жадни за изява, като Барса определено има нужда от по-креативни фигури в средата на терена. Междувременно Френки де Йонг и Сержи Роберто пропускат срещата поради травми.

 

Атлетик Билбао е без загуба след края на карантината. Баските записаха две равенства и една победа, което е добър атестат преди гостуването на “Камп Ноу”. В последния си двубой Атлетик записа успех с 1:0 над Реал Бетис и “уволни” наставника на гостите Руби. Единственият гол в срещата падна още в 7-ата минута, когато централният бранител Иниго Мартинес вкара за домакините.

 

В нашите футболни стратегии за залагане можем да ви посъветваме да бъдете внимателни с тази среща. Очакваме Атлетик Билбао да създаде проблеми на Барселона. Смятаме, че срещата ще протече в дефанзивен стил, което предполага по-малко отбелязани голове.