Тотнъм Хотспър – Уест Хем Юнайтед

1
131
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Тотнъм Хотспър приема Уест Хем Юнайтед на своя “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в двубой от 31-ия кръг на Висшата лига. Ще разгледаме този сблъсък в нашите спортни прогнози за днес.

 

Тотнъм поднови сезона си след коронавирус пандемията с равенство 1:1 у дома срещу Манчестър Юнайтед. “Шпорите” определено могат да съжаляват за този резултат, имайки предвид, че само девет минути преди края те имаха аванс в резултат. Стивън Бергвайн успя да открие след страхотна самостоятелна акция, но в 81-ата минута Бруно Фернандес изравни от дузпа за “червените дяволи”.

 

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо взе някои интересни решения за срещата. Той остави на пейката опитните бранители Ян Фертонген и Тоби Алдервейрелд, докато Тангуй Ндомбеле също не записа нито минута. Добрите новини за Тотнъм бяха завръщането на Хари Кейн и Сон Хюн-мин, които стартираха в атака за домакините.

 

Уест Хем Юнайтед продължава да върви по много тънък лед. “Чуковете” рестартираха сезона си с безлично представяне и поражение с 0:2 у дома от Улвърхемптън Уондърърс. В момента Уест Хем са 17-и в таблицата с 27 точки, като за тях мисията “спасение” става все по-сложна. Определено мениджърът Дейвид Мойс ще трябва да намери начин да вдъхнови своя отбор, ако иска Уест Хем да запази мястото си в елита.

 

За Уест Хем нищо на терена не сработи срещу “вълците” на Нуно Санто. Мойс остави Ярмоленко, Ланзини, Уилшър и Фредерикс на пейката, а титулярите не оправдаха доверието на шотландския мениджър. По всичко изглежда, че за Уест Хем предстои яростна битка за всяка точка до края на кампанията. Включително и срещу Тотнъм във вторник.

 

В нашите спортни прогнози за днес вярваме, че Тотнъм ще запише първи успех във Висшата лига след коронавирус пандемията. “Шпорите” бяха много близо до успеха срещу Манчестър Юнайтед, а сега срещу тях се изправя значително по-слаб отбор. Честно казано, не виждаме как в момента Уест Хем може да бъде равностоен съперник на най-добрите тимове в лигата.