Как да внесете морско настроение в дома си?

2
150
Добави коментар
svetla58
svetla58

Увеличете цвета

Нека светът извън вашия прозорец ви вдъхновява – време е да внесете ярки цветове в дома си, като синьото може да преобладава (все пак има ли по-морски и летен цвят!?). Добавянето на цветни детайли към вашия декор е прост начин да усетите лятото във вашия дом.

Купи декоративна възглавничка

Купи декоративна възглавничка

Купи ваза

Сменете кухненския си сервиз

Можете да сте сигурни, че това ще е сред нещата, които ще ви донесат най-много морско настроение! Освен че красивите чинии са страхотен декор, то и наистина доставя невероятно удоволствие да се храниш в съдове с настроение. Може да намерите такива, които да се вържат с цялостния ви декор – в нашия случай, ние продължаваме със синията тематика!

Купи комплект морски чинии

Добавете детайли, типични за къщите по плажовете

Лятно бягство, което не включва излизане от дома ви? Да моля! Превърнете пространството си в мини бягство, като включите характерни декори от любимите ви морски места.  Можете да добавите бели дървени акценти или да сложите на различни места из къщата мидички и рапани, които сте събирали през годините.

Купи висяща декорация

Купи декор корабче

Нека слънцето огрее вътре

По-дългите дни означават повече дневна светлина, така че отворете прозорците си и дръпнете завесите. Използвайте естествената светлина, колкото можете- това повишава настроението ви. А и това е много лесен начин  да се почувствате като навън, дори когато сте вътре.