Манчестър Юнайтед – Шефийлд Юнайтед

1
139
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Манчестър Юнайтед посреща Шефийлд Юнайтед на “Олд Трафорд” в среща от 31-ия кръг на Висшата лига. Нека разгледаме този двубой в “Театъра на мечтите” в нашите футболни прогнози.

 

Манчестър Юнайтед имаше трудната задача да поднови сезона си с гостуване на Тотнъм Хотспър в Лондон. Домакините от Тотнъм бяха на едва девет минути от победата, но Бруно Фернандес реализира от дузпа за “червените дяволи” и им гарантира точката.

 

Мениджърът Оле Гунар Солскяер вероятно искаше победата, но той със сигурност има поводи за радост. Най-голямата от тях е завръщането на Пол Погба. Световният шампион с Франция пропусна много мачове поради травма, но сега Погба може да покаже класата си и да помогне на Юнайтед в битката за Топ 5.

 

Твърде вероятно е Солскяер да извърши ротации в състава си за следващата среща. С оглед на ситуацията, въртенето на състава е от голяма важност, защото играчите не са на сто процента подготвени. Очакваме Пол Погба да бъде титуляр срещу “остриетата”, докато Хуан Мата, Джеси Лингард и Неманя Матич също биха могли да се озоват в стартовите единадесет. На този етап фигури като Маркъс Рашфорд, Бруно Фернандес и Антони Марсиал изглеждат непоклатими.

 

Шефийлд Юнайтед все още имат шансове да завършат на пето място и да играят за първи път в Шампионската лига. В настоящия момент “остриетата” са на 7-а позиция, но на само две точки зад петия Юнайтед.

 

За Шефийлд Юнайтед рестартът на сезона не протича по най-добрия начин. “Остриетата” спечелиха само точка от първите си два мача, а във втората си среща претърпяха тежка загуба с 0:3 от Нюкасъл. Явно момчетата на мениджъра Крис Уайлдър не са в оптимална форма в момента.

 

В нашите футболни прогнози очакваме Манчестър Юнайтед да посегне към трите точки срещу Шефийлд Юнайтед. Както казахме, гостите не започнаха добре след карантината, като те видимо имат проблеми в момента. За Юнайтед това е страхотен шанс да спечели три точки срещу пряк конкурент за Топ 5.