Реал Мадрид – Майорка

1
113
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Реал Мадрид посреща борещия се за оцеляване Майорка на “Естадио Алфредо Ди Стефано” в сряда вечер. За “лос меренгес” това е шанс да запишат четвърти пореден успех след карантината и да затвърдят шампионските си амбиции в Ла Лига. Нека разгледаме тази среща, предоставяйки ви съвет относно вашите футболни стратегии за залагане.

 

Три от три – това е активът на Реал Мадрид, откакто сезонът в Ла Лига бе подновен. Първите си две срещи “белите” спечелиха у дома, след което последва трудно гостуване на Реал Сосиедад в Страната на баските. И там обаче отборът на Зинедин Зидан се справи, печелейки с 2:1. Капитанът Серхио Рамос и Карим Бензема се разписаха, с което Реал Мадрид измести Барселона от лидерската позиция в Ла Лига.

 

Зинедин Зидан взе някои интересни решения при визитата в Сан Себастиан. Еден Азар и Гарет Бейл останаха на пейката за целия мач, докато Хамес Родригес бе предпочетен пред Лука Модрич сред титулярите. За доверието да стартира като титуляр се отблагодари Федерико Валверде, който записа асистенция в двубоя.

 

Майорка от друга страна се намира в зоната на изпадащите, заемайки 18-а позиция с актив от 26 точки. Балеарците все още са без победа, откакто сезонът бе рестартиран. В последния си двубой Майорка посрещна Леганес в Палма, но срещата завърши без победител – 1:1. Салва Севиля откри резултата за домакините, но Майорка така и не успя да удържи преднината си.

 

Както винаги, очакваме ротации от Зинедин Зидан, което е наложително в сегашната ситуация. Нищо чудно френският специалист да върне Еден Азар сред титулярите, а за място в стартовите единадесет ще се борят още Лука Модрич, Ферланд Менди, Марко Асенсио и Родриго. На този етап Гарет Бейл изглежда така, сякаш тотално е загубил доверието на Зидан.

 

Какви са вашите футболни стратегии за залагане за срещата между Реал Мадрид и Майорка? С оглед на класата на двата тима и отношението на силите, смятаме, че спокойно тук може да се потърси победа за домакините с поне три гола разлика.