Дневен хороскоп за 25 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
158
Добави коментар

4 лунен ден, Луна в Лъв/Дева

Венера днес се обръща в директна. Всички уроци, които усвоихме през изминалите около 40 дни и свързани приоритетно с взаимоотношения, финансови потоци- приключиха.  До днес- имахме възможност анализирайки миналото да скрепим свои връзки, лични или делови, да намерим начин да стабилизираме доходите си, да си върнем нещо изгубено. Факт е, че ретроградното движение на Венера усложни много сферите, които управлява /любов, пари/, но да се надяваме, че са останали и безценни уроци, които от днес и до началото на август ще ни помогнат всички полагани усилия да дадат отлични резултати, а ако това е невъзможно, тогава ще трябва да отворим нова страница, отново- във взаимоотношения и начин на придобиване на материални блага, а в основата на успехите ще бъде способността да преговаряме, общуваме, съответно- чрез дар словото си да привличаме онова, което най-силно желаем. Мнозина ще се съгласят, че убедителността и ораторските качества- са половината от пътя към получаване на онова, което искаме. Ще усещаме това или вътрешния глад за споделяне на идеи, чувства, привличане на партньори или съмишленици ще расте лавинообразно, така че последните дни на юни и юли- обещават да са доста цветни, изпълнени с много емоции и както казах вече, ако една врата е затворена /ретроградната Венера не ни е върнала, а ни е отнела/, тогава Венера в Близнаци ще смени подхода, пътищата за осъществяване на намеренията, целите…Венера в Близнаци е доста изобретателна и все намира начин.

Ако не открием подкрепа от определена личност, тогава ще е в лицето на друга, която застава на пътя ни…

Луната почти през целия ден е в Лъв, действа ентусиазиращо, позитивно…В такива периоди е добре да намираме време и за развлечения, да си доставим някаква радост и спонтанно, не рядко ще се действа точно така.

Честолюбието е на високо ниво, но също- склонността да се проявява благородство, щедрост. Гордостта се наранява лесно, но трудно се преглъща или забравя в последствие, ако някой си  позволи да засегне Егото на отсрещната страна.

Необходима е голяма доза адаптивност, защото от една страна съществуват задължения, които напомнят за себе си, а от друга- мнозина ще искат да последват сърцето си.

В друг случай- днес не понасяме шефове над главата си, да се съобразяваме, да ни нареждат и взаимодействието с по-възрастни или авторитетни персони няма да е твърде лесно, а може би е добре да отложим, ако това е възможно…

Денят е по-подходящ да се разтоварим в приятна компания, ако е възможно…

След 20ч. бг време Луната навлиза в Дева, ще ни „приземи“ с практични оценки, може би нещо, което все пак трябва да отхвърлим или пък се налага да заменим вид еуфория с по-практични съждения по различни поводи.

Овен, Лъв, Дева– почти през целия ден сърцето ще ви влече в една посока, а рутинните ангажименти в друга. Все пак това е оптимално подходящо време да изпъкнете, да привлечете внимание, да получите вид удовлетворение, да защитите авторитета си или пък да порадвате сърцето си. В значима степен крайният резултат ще зависи основно от вашата инициативност. Случващото се ще ви помогне да спечелите нещо-буквално или в по-широк смисъл, но това ще се случи предимно, ако успеете да проявите висока адаптивност, да се съобразявате и с външни фактори, дори и да не ви се иска, ако съумеете да балансирате между „трябва“ и „искам“. Венера днес се обръща в директна- вашите отношения с партньори, важни за вас личности- може да са се заздравили или прекратили, а това ще определи сега дали ще надградите постигнатото или ще ви се наложи да отворите нова страница.

Телец, Дева, Козирог– почти през целия ден може да възникват допълнителни ангажименти, не е изключено да узнавате тайни, да се фокусирате върху паралелни възможности. Вие можете да осъществите ваша сърдечна или скрита мечта, но за целта от вас ще се изисква повишена адаптивност, да се добирате до вид подкрепа, понякога и с цената на компромис. В друг случай се раздвоявате между лични и служебни въпроси, нека това да е повод да пренаредите приоритетите си, да откриете помощ, алтернативи, често-извън рамките на познатото, буквално и в по-общ смисъл. Венера днес се обръща в директна и как ви подейства тя до сега- обърка приходи-разходи или пък ви върна нещо изгубено или пък промени онова, което имате общо? Според това- вие или ще преумножите наличното, всички усилия полагани до този момент ще започнат да дават резултати и ще ви подействат обогатяващо до началото на август или ще отворите нова страница при придобиването на материални блага…

Близнаци, Водолей, Везни– днес хора от близкото ви обкръжение ще ви указват силно въздействие. Няма да ви липсва внимание и подкепа или важни за вас връзки може да се променят. В каква посока- ще зависи от анализите, които си направите, може да разберете за скрити процеси, които ви влияят, там където ги има, може да анализирате миналото и със съответните последици или да установите колко много държите на определени хора, които ви подкрепят в трудни моменти. Днес Венера ще се обърне в директна- мнение и впечатления, които са се натрупали във вас- ще се закодират трайно. Вие ще имате установено мнение, желания и според това- предстои нов устрем до края на юли, който ще ви помогне действително да привлечете онова, което най-много искате…

Риби, Рак, Скорпион– ежедневието почти през целия ден ще е натоварено с множество ангажименти, които ще успеете да отхвърлите успешно. Вашата инициативност няма да остане незабелязана и може да има позитивно отражение, както върху доходите ви, така и върху подкрепата, която получавате от страна на влиятелни личности, партньори- лични или делови. Същевременно от вас може да се изисква днес подчертано да се съобразявате с по-възрастни и авторитетни фигури, способността ви да се справяте с това предизвикателство ще определи и нивото на успехи, начин, по-който ще протече самият ден. Подходящо е да се концентрирате в посока сътрудничество, одобрение, като минимум- да избягвате съпротивление на външни фактори като ги обикаляте и т.н. Венера днес се обръща в директна и как ви подейства тя, какво промени в най-близката ви среда на съществуване, в дома, семейството…Вие по различни поводи анализирахте на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако резултатите са позитивни, сега ще започнат да прорастват, да дават отлични резултати, ако-не, тогава рязко ще трябва да смените подхода или да отворите нова страница…