Брайтън & Хоув Албиън – Манчестър Юнайтед

1
130
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Брайтън & Хоув Албиън посреща Манчестър Юнайтед на “Американ Експрес” в среща от 32-ия кръг на английската Висша лига. Надяваме се, че с нашето превю ще помогнем на вашите футболни залози за днес.

 

Брайтън & Хоув Албиън се намира на 15-а позиция във временното класиране на лигата. Воденият от Греъм Потър състав има 33 спечелени точки и актив от 7 победи, 12 равенства и 12 загуби. На този етап “чайките” са на шест точки дистанция от 18-ия Борнемут и зоната на изпадащите, но в момента това не им гарантира оцеляване.

 

В своя последен мач Брайтън & Хоув записаха равенство на труден терен, гостувайки на третия в класирането Лестър Сити. “Лисиците” бяха твърд фаворит за трите точки, но гостите изненадващо запазиха “суха мрежа”, което им позволи да грабнат точка. Тази точка може да се окаже важна в битката за оцеляне.

 

Манчестър Юнайтед задължително трябва да спечелят този мач, за да се върнат на пето място и в зона “Шампионска лига”. В момента “червените дяволи” са шести в класирането и на три точки зад петия Улвърхемптън. Юнайтед обаче е и с мач по-малко заради участието си във ФА Къп.

 

През уикенда отборът на Оле Гунар Солскяер успешно се класира за 1/2-финалите на ФА Къп. “Дяволите” гостуваха на Норич Сити и имаха нужда от продължения, за да запишат победа с 2:1 на “Кароу Роуд”. Победен гол на капитана Хари Магуайър в 118-ата минута спести на Манчестър Юнайтед рулетката на дузпите. Преди него Одиън Игало също бе отбелязал за гостите.

 

Ако смятате да играете този мач във вашите футболни залози, съветваме ви да внимавате. Манчестър Юнайтед се измъкна трудно срещу Норич в събота, което може да е важен сигнал. Въпреки че мачовете за първенство и купа винаги са различни. Брайтън & Хоув Албиън все още не са се спасили официално, поради което те със сигурност ще търсят поне една точка от този двубой.