Дневен хороскоп за 29 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
124
Добави коментар

08 лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни продължава да акцентира върху взаимоотношенията, „осветяват“ се в по-ярки краски всички силни и слаби страни, същевременно и както повечето от вас знаят- това е оптимално подходящо време да им се въздейства и те да бъдат насочени в определена посока, в крайна сметка- според това, което действително искаме и анализ, който ни подтиква да „претегляме на везните“ всичко „за“ и „против“. В оптимален вариант можем да разчитаме на обективност, дори и това да е в направление собствен интерес и от типа на: „какво давам, а какво получавам“.

Не е изключено да се сблъскваме и с вид справедливост буквално и в един по-широк смисъл и в този процес за възникват и теми от миналото.

Можем да разчитаме на толерантно отношение и разбиране, но само, ако не са преминати определени граници в близкото минало. Иначе резултатът ще е точно обратният- ще се усложняват връзки, в които има неравенство, например единият партньор е в по-неизгодна позиция…някой контакти могат да се усложнят, да са преминат през трансформация, която после ще ги подобри…

При всички случаи денят е показателен за взаимоотношенията- лични и делови, ние по различни поводи ще сме фокусирани върху тях, а най-силните „оръжия“ за своеобразна победа ще бъдат дипломацията, разбирането, способността да се поставяме на мястото на отсрещната страна..

Овен, Лъв, Стрелец– акцентът е върху важни за вас взаимоотношения, също такива, които могат да влияят на социалния ви статус, имидж или дори финансово състояние. В по-ярки краски ще ескалират ситуации, при които очевидно едни ще ви носят ползи или печалби, а други точно обратното-загуби. В друг случай- ескалират теми от миналото, които трябва да анализирате внимателно, за да отстраните натрупани и неразрешени въпроси, за да не им позволявате повече да прорастват. Не са изключени и повишени разходи- в оптимален случай това ще бъдат инвестиции във вас, вашето бъдеще и т.н. Денят може да е по-натоварен от обикновено, за да отговорите на очакванията на околните.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, отхвърлянето им ще изисква повече мобилизация, но доброто справяне ще е повод- за вид стабилизация или печалби- буквално или в по-общ смисъл. Успех ви носи демонстрацията на висока квалификация, компетентност, с които можете да изпъкнете и да отговорите на повишени изисквания, които пак така са твърде вероятни. Повишени разходи могат да ескалират за любими хора- пораснали деца, партньори или това са неизбежни харчове и под формата на полезна инвестиция във вашето бъдеще, понякога- разплащане на дългове. Анализирайте какво ви помага или точи ресурсите ви, за да изградите по-дългосрочна стратегия.

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността на повечето от вас днес може да е значима и така е правилно, защото чрез собствените си действия, воля, вие ще имате шанс да се преобърнете вид предизвикателства в полза, да се справите с процеси, които в последно време ескалират зад гърба ви, отчитате за извън контрола си. Фокусът на повечето от вас може или трябва да бъде върху взаимо-помощ, привличане на сътрудничество, постигане на консенсус, без тях- вие може да имате усещането, че сте се изправили пред стена от предизвикателства. Помислете с кого да обедините усилия или пък трябва да направите компромис, да обиколите или направо оставите зад гърба си окончателно, за да реализирате собствените си желания или постигнете чувство на щастие, удовлетворение, спокойствие като минимум.

Риби, Рак, Скорпион– денят може да е натоварен с допълнителни ангажименти, може да чуете новини, да проведете разговори, които да променят предварителните ви намерения. Част от чутото ще ви е доста полезно, друго- може да не е твърде по вкуса ви, ако има тайни процеси или натрупани недоразумения между вас и важни за вас хора, то те сега ще могат да бъдат идентифицирани, така че да вземете мерки. Може да се раздвоявате между лични и служебни приоритети, хора от близкото ви обкръжение, например-дома и семейството, но не само- да имат повече нужда от внимание, но също- влиятелни личности, такива, които влияят на благосъстоянието ви, партньори-лични и делови…При всички случаи разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, изградете си стратегия, как да балансирате между горе-изброеното, така че да се предпазите от загуби- материални, морални…