Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
235
Добави коментар

От тази седмица Марс ще набира скорост в  Овен и ще остане в този сектор до началото на 2021г. Това е рядко астрологично събитие, традиционно Марс се задържа за около два месеца и половина в едни зодиакален знак.

Настоящия феномен ще се дължи на ретроградното движение на Марс, аз го приемам като знак, който ще ни подтикне да се борим за своите права и интереси. Стимулите могат да бъдат вътрешни, припомням, че Марс влияе на адреналина, хормоните /предимно тестостерона/, влияе на кръвта и тонуса ни общо. Вярваме или не, сами ще се убедим, че под влиянието на Марс в Овен мнозина ще почувстват мощен подтик да действат, а не да чакат „птицата на щастието да кацне на рамото им“. Ще се усили смелостта, всички в малка или по-голяма степен ще се превърнем във „войни“ готови да воюват за своята кауза. Каква ще е тя? Зависи от индивидуалния фокус и съответни желания, амбиции. Но ще забележим, че от юли и особено от втората част на месеца ще се оформят ярки лидери на хоризонта и то с по-агресивно поведение. Тенденцията ще  се усилва в различна степен през август /предимно втората част/ и през септември. Едва ли ще бъдат спокойни и октомври, ноември, но тогава предстоят по-скоро развръзки, които ще преобразят начина ни на живот, ще ескалират икономически, не е изключено и политически промени.

На този етап, това, което е добре да знаем е, че нашата енергия може и в повечето случаи ще бъде канализирана в една конструктивна посока /този канал от възможности ще съществува до края на седмицата/ и ако през това време постигнат резултати, например- пробив в кариерното развитие, стабилизация на семейните отношения- това ще се окаже за дълго и ще има особено позитивен ефект.

Марс в Овен винаги се свързва с ново начало…Проекти, които са стартирали преди около две години и половина, създали са определени тенденции на развитие, според това- в каква посока сме се концентрирали да вложим време и ресурси, вече са се изчерпали и с навлизането на Марс в Овен- предстои обновяване, нови цели и задачи, които ще ни фокусират. Да заемем свое достойно място очевидно ще се борим до края на годината. Е, за това ще има и външни стимули…Например, необходимост да се разруши статуквото, предимно онова, което не ни позволява да се развиваме, а по-скоро ни пречи. Ще се обхванат различни нива от живота ни- от семейни единици, през служебни и до държавни, международни. На война като на война. Едни ще печелят, други ще губят според личните си боеви качества, образно казано.

Агресията ще расте, но все още ще усещаме само лек полъх на предстоящите преоразувания…

Засега е хубаво да си изберем цел, която да преследваме, за да не бъдем изместени, за да не премине тази мощна енергия в раздразнение, в разрушително направление.

Добрата новина е, че Марс в Овен ще подейства положително на здравето ни. Докато Марс беше в Риби- инфекциозните заболявания процъфтяваха. Искрено се надявам и вярвам, че Марс в Овен ще ги унищожи поради големите ни възстановителни сили и не само…Мисля, че дъждовното време отмина, предстои горещо и вероятно сухо лято, топла есен, че и зима…

Да се върнем на настоящата седмица. Възползвайте се по оптимален начин от нея! Тя дава шанс за печалба в един по-широк смисъл и ние сами ще се убедим в това. Част от шансовете сами ще застават на пътя ни, а други- можем ние да провокираме.

Могат да се хармонизират партньорските отношения, които доста се усложниха в миналото, също- тези в семейството…Ще наблягаме инстинктивно на необходимостта да сме в здрава среда, да се разбираме с близките си, роднини, любими хора. Ще инвестираме в средата си /дом, семейство/ над обичайното, но също „нашият дом ще е нашата крепост“ и в повечето случаи ще имаме нужда от тази крепост. Това е оптимално подходящо време да подействаме точно на тази тема- близки взаимоотношения, битови, имотни казуси, фон на съществуване- това ще се закодира трайно…

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Овен

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Телец

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Близнаци

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Рак

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Лъв

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Дева

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Везни

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Козирог

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Водолей

Седмичен хороскоп 29.06-05.07.20г. Зодия Риби