Дневен хороскоп за 01 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
220
Добави коментар

10 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион ще продължи да натяга силни емоционални преживявания, които извират от дълбините на душата ни. Не е задължително те да са лоши, може и да са свързани с вид ентусиазъм, който ще се превърти в позитивна, трансформираща енергия, отключване на допълнителни сили, които се вливат в поток от действия, способни да преобразят живота ни, стига да имаме конкретна, цел, план, така че да открием и скрити шансове, все пак- да има натрупан потенциал от възможности и в миналото. Може да открием и неподозирана сила в себе си, но следствие на по-екстремални чувства.

Ако преобладава тревожността, раздразнителността, тогава е добре да се вслушаме във вътрешния си глас, да открием първопричините, така че да вземем и съответни мерки…Луната в Скорпион ще ни помага да се добираме до неявни на пръв поглед и допълнителни начини за себе-осъществяване, преодоляване на предизвикателства и т.н.

Можем да приемем деня като момент, през който е подходящо да „изчистим душата си“ от всичко натрупано в нея…

Все пак, индивидуално- това ще бъде въпрос на избор…

Мнозина имат ярки предчувствия, които също ще са верен ориентир.

Овен, Лъв, Стрелец– в душата на повечето от вас ескалират силни емоционални преживявания, страсти, които ще се превърнат в генератор на инициативност, борбеност, способни да трансформират предизвикателствата пред вас в полза. Денят е подходящ за печалба, буквално и  по-широк смисъл, морално удовлетворение. Ако не ви достигат ресурсите и начините до този момент, тогава можете да установите допълнителни, скрити шансове като ги търсите или те могат да изплуват на повърхността по един неочакван начин. От вас се изисква повишена адаптивност, да търсите подкрепа, да преговаряте за интересите си и ще успеете…

Телец, Дева, Козирог– звездите осветяват вашите партньорски отношения и днес можете да проведете разговори, които да ги преобразят в положителна посока, да докоснат сърцето ви, да внесат яснота и т.н.Това е един от най-подходящите дни да скрепите важни за вас връзки, да преговаряте за интересите си, стига да не са преминати определени граници…Като минимум- разбирате силните и слабите звена, съответно- на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако някой държи на вас- ще намери начин да го демонстрира, а вие- да намерите път към него.

Близнаци, Водолей, Везни– звездите осветяват въпроси, които се отнасят до професионалната ви реализация, финансово състояние, репутация, кариерно развитие. Справяте се чудесно с текущи ангажименти, дори и понякога да сте по-натоварено, дори над обичайното. От вас може да се изисква и повишена адаптивност, понякога- използване на различни, скрити методи за въздействие, така че да превъртите евентуални предизвикателства в полза или пък да сте оптимално успешни. Не са изключени промени и в повечето случаи- във ваша полза. Все пак, ако една врата е затворена, тогава ще откривате друга- не явна на пръв поглед, стига да смените подхода или да се огледате извън традиционното, близкото си обкръжение.

Риби, Рак, Скорпион– днес можете да проведете доста успешни разговори, вашата инициативност, висока социална активност ще е повод да привличате внимание, с по-голяма лекота да печелите подкрепа и одобрение. Влиятелни или власт имащи персони, хора от миналото-могат да напомнят за себе си, в повечето случаи- това ще е подкрепа, предложение, проведени разговори, които са във ваша полза. Може да си върнете опека от миналото в лицето на конкретен човек…Денят е подходящ да скрепите важни за вас отношения, любовни, но и делови…Водите конструктивни разговори, показващи и по-далечни перспективи на развитие.  Мнозина имат силни предчувствия, препоръчително е да се доверявате на вътрешния си глас, той ще е верен ориентир…