Челси – Уотфорд

1
96
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Челси приема Уотфорд на своя “Стамфорд Бридж” в двубой от 33-ия кръг на Висшата лига. Преди да направите своите футболни залози, прочетете нашето превю за срещата.

 

Челси влиза в този сблъсък от четвъртото място във временното класиране. “Сините” имат 54 точки в своя актив, нареждайки се на само една точка зад третия Лестър Сити. На теория още след този кръг отборът на Франк Лампард може да влезе в Топ 3.

 

Лондончани са безгрешни откакто първенството бе подновено – три победи от три изиграни мача. В предходния кръг Челси спечели именно срещу Лестър на “Кинг Пауър”. Победният гол бе отбелязан в 63-ата минута, когато влезлият като резерва Рос Баркли се разписа след подаване на Вилиан. С тази победа Челси направи наистина важна крачка към ново участие в Шампионската лига.

 

Да кажем няколко думи и за Уотфорд. “Стършелите” са на 16-о място с 28 точки, но само на точка пред 18-ия Борнемут и зоната на изпадащите. За клуба предстои изключително тежка борба за оцеляване в оставащите кръгове до края.

 

Проблемът на Уотфорд е моментната форма на състава. Откакто шампионатът бе подновен, отборът на Найджъл Пиърсън спечели само една точка от три изиграни мача. В предходния кръг “стършелите” домакинстваха на Саутхемптън, но допуснаха поражение с 1:3. Ян Беднарек от “светците” си отбеляза автогол, но това не стигна на домакините за нещо повече в двубоя.

 

Франк Лампард може да разчита на всичките си футболисти, но Найджъл Пиърсън има някои проблеми. Айзък Съксес, Жерар Деулофеу и Дарил Янмаат остават контузени и извън строя за Уотфорд.

 

Съветваме ви във вашите футболни залози да не търсите изненади в мача между Челси и Уотфорд. Очакваме лондонският тим да няма проблем да спечели трите точки срещу отбор, намиращ се в лоша форма в момента. “Сините” са перфектни след карантината и очакваме това да продължи за поне още един кръг.