Ювентус – Торино

1
149
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Ювентус се изправя срещу Торино в голямото торинско дерби на Серия А. Срещата в събота ще се изиграе на “Алианц Стейдиъм”, за съжаление – пред празни трибуни. Нека разгледаме тази среща, помагайки ви за вашите спортни прогнози за днес.

 

Ювентус претърпя разочарование във финала за Купата на Италия, но в Серия А “бианконерите” продължават по старото темпо – три победи от три изиграни мача след коронавирус карантината. Отборът на Маурицио Сари има преднина от четири точки пред втория Лацио и е големият фаворит за нова титла.

 

Във вторник Юве гостува на Дженоа и записа успех с 3:1 на “Луиджи Ферарис”. Пауло Дибала и Кристиано Роналдо вкараха два бързи гола в началото на втората част, докато Дъглас Коста довърши домакините с трето попадение. Любопитното е, че босненският халф Миралем Пянич стартира сред титулярите на Ювентус, въпреки обявения му трансфер в Барселона. Междувременно Гонсало Игуаин и Блейз Матуиди стартираха от пейката, но биха могли да намерят място сред титулярите в събота.

 

Торино ще искат да забравят този сезон възможно най-скоро, можете да бъдете сигурни в това. В настоящия момент “биковете” са на едва 14-о място в класирането на Серия А с 31 точки. Определено тази кампания ще остане в графата “неуспешни” за Торино.

 

В миналия кръг “биковете” инкасираха 16-а загуба за сезона в италианския шампионат. Отборът на Морено Лонго посрещна Лацио у дома, но допусна поражение с 1:2. Андреа Белоти откри резултата за домакините, но през втората част “орлите” взеха превес и отбелязаха две попадения за крайния успех.

 

В нашите спортни прогнози за днес смятаме, че Ювентус няма да допусне грешка в градското дерби и ще направи нова уверена крачка към титлата в Серия А. Особено имайки предвид лошото състояние на Торино и слабата форма на “биковете”. На мнение сме, че спокойно бихте могли да потърсите победа на домакините с повече от един или два отбелязани гола.