Малена – магазин за италиански мъжки бански костюм голям размер 3ХЛ 5ХЛ 6ХЛ мъжки бански костюми големи размери

1
225
Добави коментар

ART. PTC 1002 мъжки бански костюм с дълги крачоли, широк и удобен ластик на талията, вътрешен мрежест бандаж за максимално удобство, бели връзки за коригиране в талията, един удобен преден джоб и един много малък заден джоб, произведен от италианската марка за мъжки бански костюми Tisuan. На крачола е Tisuan uomo mare ( в превод Tisuan мъжки бански ). На вътрешния етикет на всеки продукт е изписано, че е произведен в Бангладеш ( made in Bangladesh ). 

Състав: 100% найлон

Продуктът е предназначен за ръчно пране при температура до 40°C или по-ниска; не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); може да се глади с ютия при ниска температура (до 100 градуса); подходящ за химическо чистене; не може да се центрофугира. 

Това са препоръките за запазване на най-доброто качество на продукта: след употреба изплаквайте с чиста вода и го оставете да се суши на сянка. Перете в хладка вода и със сапун с неутрално pH. Плажно масло и някои кремове могат да увредят банския костюм. Хлорът в някои случаи може да увреди шампите и апликациите. Избягвайте да оставяте банския костюм мокър за дълго време в чанта, торба, плик или други затворени пакети.