Дневен хороскоп за 06 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
152
Добави коментар

15 лунен ден, Луна в Козирог/Водолей

До 13:30 бг време Луната е в Козирог, ден след Лунното затъмнение- всичко случващото се трябва да се приема с подчертана важност.

Луната в Козирог ще ни покаже- какво подпомага социалния ни статус /кариерно развитие, брачни отношения, репутация/, какво трябва да преодоляваме, за да бъдем по-стабилни и успешни.

Онова, което ни подкрепя, допринася за самочувствието ни, постигане на цели, израстване- не бива да бъде пренебрегвано…

Евентуални затруднения ще ни покажат фокус и мобилизация, които ще се наложи да проявим в определена посока…

Енергията на деня, особено до обяд не е твърде лека, гледаме на случващото се в крайности, които по-скоро могат ни правят по-песимистични.

От друга страна можем да се изправяме пред реалността, вид истини такива, каквито са, а това винаги е полезно, независимо от изводите, информацията, до която се доберем.

Ако има тайни, то те също ще изплуват на повърхността.

По-интуитивни, сензитивни личности ще имат силни предчувствия.

Следобед и с преминаването на Луната във Водолей с много по-голяма лекота ще пускаме всичко, което ни натоварва, ограничава…Социалната активност ще расте, заедно с адаптивност, по-голяма свобода на духа…

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част на деня мнозина ще са натоварени с ангажименти над средното ниво. Звездите ще ви показват до какви своеобразни върхове в кариерата можете да се доберете, какво подкрепя или пък подрива репутацията ви, какви водещи отговорности предстои да поемате, които ще ви мобилизират, вероятно до края на годината. Чудесен признак е да подействате положително на доходите си, да спечелите нещо…Финансови ограничения и трудности ще изискват смяна на посоката. Хубаво е да следите и за физическото си здраве. Следобед социалната ви активност расте, може да се разтоварите в приятна компания, приятели се сещат за вас, чувате интересни, приятни новини.

Телец, Дева, Козирог– занимават ви въпроси, които са свързани със сърдечни дела, мнозина ще си правят равносметки и ще вземат съответни решения. Добрата новина е, че можете да разчитате на практичните си оценки, благодарение на това ще действате целесъобразно, ще можете да превъртате евентуални предизвикателства в полза. В повечето случай ще привличате силно внимание и ще влияете подчертано на важни за вас хора. През първата част от деня може да проявите инициативност или да ескалират събития, които да ви указват влияние дълго. През втората част от деня ангажиментите могат да нараснат, но и шансовете да спечелите нещо, да материализирате желанията си.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня денят може и да не протече по предварителен график, така че е хубаво да планувате на момента и според случващото се. Ако има някакви тайни, ще можете да ги идентифицирате, за да вземете мерки. Благоприятно време да оставите зад гърба си всичко, което отчитате като тежест, ограничаващо ви и т.н. Осветяват се и приоритети отнасящи се до близкото ви обкръжение- дом, семейство, също всички, които влияят на благосъстоянието ви. Чудесен признак е, ако днес получите вид подкрепа, ще разчитате на нея дълго. Всичко, което сте таели в душата си спонтанно може да се излее навън през втората част на деня. Същевременно самочувствието ви ще расте, както и способността да влияете на случващото се и да го насочвате.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част на деня може да чуете новини, да проведете разговори, които да оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви или да имат широко отражение върху бъдещото ви развитие. Вид подкрепа от страна на влиятелни и власт имащи персони трябва да се цени високо. Чудесен признак е, ако отношенията между вас и ваши партньори, лични и делови са добри. Евентуални слабости ще покажат какво се е натрупало във времето като недоразумения между вас и важни за вас хора и трябва да вземете мерки. През втората част от деня може да имате повече нужда от почивка или денят не протича по предварителен график…