За нас – ЕКО ДОМ – извозване на строителни отпадъци и отдаване на контейнери за строителни отпадъци

1
166
Добави коментар
saggitarius1

Кой е най- важният фактор за успех в бизнеса?

Разбира се, няма еднозначен отговор на този въпрос! 

Вероятно отговорът се крие измежду редица фактори.

Някои бизнеси разчитат на мощните първоначални инвестиции, други – на здрава работа 24/7, а трети на отличен бизнес- план.

 

Ние вярваме, че високото качество на човешкия капитал и коректните партньори са в основата на всяко успешно бизнес начинание.

Без успешни партньорства всичко е загубено, а с тяхна помощ- всичко може да бъде поправено!

 

Та, кои сме ни и защо мислим, че трябва да ни се доверите?

„ЕКО ДОМ- 2011“ ООД е лицензирана фирма, която е позиционирана в сферата на извозване на строителни и производствени отпадъци до съответните сметища, съобразно всички изисквания и наредби. Предлагаме хамалски услуги и строителна техника, отговарящи на вашите нужди.

Вече 9 години работим на територията на Община Хасково и можем да Ви спестим главоболията около изхвърлянето и извозването на отпадъци.

Стремим се да поддържаме конкурентни цени за всички свои клиенти, спазвайки всички законови изисквания и такси за изхвърляне на строителни и производствени отпадъци.

Фирмата до момента успешно изгражда име сред клиентите, решили да се доверят на амбициозните и ентусиазирани личности, стоящи зад нея.

Ние не можем и никога няма да Ви обещаем нереални резултати, изпълнение на ангажиментите в неразумни срокове или използване на нелоялни практики. Но можем да Ви гарантираме, че ще се погрижим за Вас, както бихме го направили за себе си.

И най-важното!

Ние не определяме резултатите от нашата работа в парфюмирани и отлично форматирани таблици с цифри, проценти и коефициенти! За нас от основно значение е дали клиентът е доволен и удовлетворен от нашата работа!