Започва ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2020!

1
118
Добави коментар

Започва ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2020!

И това лято ще танцуваме! За девета поредна година! Каним ви да го направите с нас! Обещаваме едно забавно, интересно и много вдъхновяващо ТАНЦОВO & АРТ ЛЯТО 2020!

Подготвили сме разнообразни танцови и творчески класове, с които ще имате възможността да придобиете нови танцувални умения. И не само! Цяло лято ще предизвикваме себе си, ще преоткриваме артистичните си заложби, ще творим и не на последно място – ще се забаляваме. Защото лятото трябва да бъде весело и безкрайно усмихнато!

Очакват ви занимания и класове по:

✅ Модерен балет ✅ MTV танци ✅ Танци на високи токчета ✅ K-POP танци ✅ Танци за деца ✅ Стречинг за танцьори ✅ Арт студио за деца ✅ И много други…

Летните класове са подходящи както за напълно начинаещи и хора с малък танцов опит, така и за напреднали. С графика на заниманията и изискванията за включване в групите можете да се запознаете ТУК.

ВАЖНО!
Предварителното записване за всички летни класове от ТАНЦОВO & АРТ ЛЯТО 2020 е задължително. Без да се запишете, ще бъдете допускани до занимание само ако има останали свободни места. При надхвърляне капацитета на групите е възможно организиране на допълнителни класове.При недостатъчен брой записани за група, желаещите се разпределят в групите, в които има свободни места.Ако за първи път се включвате в класовете ни, е необходимо да попълните този формуляр за записване. Ние ще се свържем с вас на оставения имейл адрес или по телефона с повече информация.Ако вече танцувате във Формацията, е необходимо да се свържете с нас чрез имейл, по телефона или да ни изпратите лично съобщение във Facebook или Instagram.Всички класове се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки в страната.Свърежете се с нас, ако имате допълнителни въпроси или нужда от повече информация.Екипът на Формацията запазва правото си на промени по летния график.

Приключенията едва сега започват! Танцувайте с нас!

Новини