Ръчно изработени обеци Пеперудена душа в розово

1
140
Добави коментар
teoniko
teoniko

Описание

Ръчно изработени обеци Пеперудена душа в розово съчетават ефирността и красотата на перата, и изяществото и блясъка на стоманата. Обеците са много леки и деликатни. Общата им дължина от край до край е около 11 см. Кукичките са изработени от медицинска стомана, за да се намали вероятността от алергична реакция. Получавате обеците опаковани в кутийка и придружени от сертификат за ръчна изработка. Така смело можете да ги поднесете като подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Свети Валентин, 8-ми март, а защо не и просто за да добавите нужният акцент за специален повод.

Стоманата, която използвам за изработката на моите бижута е блестяща и хипоалергенна. Вероятността от раздразнения е намалена до минимум. Бижутата от стомана не променят цвета си, не се окисляват, не ръждясват. Можете да ги носите спокойно както в слънчево и сухо, така и в студено и влажно време.

Розовият цвят е цвета на романтичната и нежна любов. Събира в себе си силната енергия на червеното и спокойствието на белия цвят. Според психолозите розовото е цвета на надеждата, който дава усещането, че всичко ще бъде наред. Не пропускайте да разгледате и бижутата с розови нюанси.

Цвeтoвeтe, ĸoитo ca пoĸaзaни нa eĸpaнa, мoгaт дa ce paзличaвaт лeĸo oт дeйcтвитeлнитe цвeтoвe нa бижутата, пopaди paзличиятa в ocвeтлeниeтo и тexничecĸитe xapaĸтepиcтиĸи нa eĸpaнитe.

Това бижу се изработва лично за Вас. Срока за изработка и доставка е от 2 до 5 работни дни. При поръчка, ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите.

Ако Ръчно изработени обеци Пеперудена душа в розово са ви харесали, можете да направите запитване за тях на телефон 0897 967 107, или като попълните формуляра по-долу с код на продукт ERG-A-0097:

Ръчно изработени бижута от Teoniko – Бижута с харизма

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.