Ръчно изработено колие-чокър Душа на русалка

1
123
Добави коментар
teoniko
teoniko

Описание

Ръчно изработено колие-чокър Душа на русалка е изработено изцяло от блестяща стомана. Широко е 4 см, плетката е гъвкава и масивна. Дебелината на плетката е около 4-5 мм. Закопчалката е тип карабинер и е изработена от стомана за да се избегне вероятността от раздразнения. Възможно е поставянето на удължение, за да можете да регулирате размера на бижуто. Получавате чокъра опакован в подаръчна торбичка и придружен от сертификат за ръчна изработка. Бижуто може да бъде чудесен подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Свети Валентин, 8-ми март, а защо не и просто без повод.

Стоманата, която съм използвала за изработката на този чокър е полирана изключително добре, не ръждясва, не корозира. Едно от основните предимства на бижутата от стомана е че те не променят цвета си дори и при мокрене. Чокъра е изплетен изцяло ръчно в старинна техника на плетене на халкички, при която текстурата на плетката се получава само от сплитането на халкичките. Можете да разгледате и другите ми авторски модели в раздела за ръчно изработени бижута

Цвeтoвeтe, ĸoитo ca пoĸaзaни нa eĸpaнa, мoгaт дa ce paзличaвaт лeĸo oт дeйcтвитeлнитe цвeтoвe нa бижутата, пopaди paзличиятa в ocвeтлeниeтo и тexничecĸитe xapaĸтepиcтиĸи нa eĸpaнитe.

Получавате Ръчно изработено колие-чокър Душа на русалка с гаранция на изработката 2 години. Това бижу се изработва лично за Вас. Срока за изработка и доставка е от 2 до 5 работни дни. При поръчка, ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите.

Ако Ръчно изработено колие-чокър Душа на русалка ви е харесало или имате въпроси, можете да направите запитване за него на телефон 0897 967 107, или като попълните формуляра по-долу с код на продукта NCC-A-0051:

Ръчно изработени бижута Teoniko – Бижута с харизма

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.