Дневен хороскоп за 10 юли 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
150
Добави коментар

19 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби ще продължи да ни настройва на  по-романтични, носталгични или подчертано емоционални настроения. Така, по един естествен начин това ще се превърне в прекрасно време да изживеем незабравими мигове с любими хора.

Всичко ще е леко преувеличено, по-цветно, можем да се потопим в свят от мечти, а в по-неприятна форма- страхове…

Интуицията е много сила, мнозина имат предчувствия граничещи паранормалното.

Днес инстинктите, вътрешният ни глас ще са доста по-верен ориентир, отколкото „здравият разум“, който също е в плен на дълбоко натрупани субективни впечатления, чувства.

Ако се доверяваме на усещанията си, тогава по един почти магичен начин ще успяваме да откриваме начини, варианти, понякога- невидими за нас до този момент.

Това, което може да ни разтоварва е приятната компания, разходки около водни басейни, ако можем да си го позволим.

Хубавата музика може да има лечебен ефект..

Желателно е внимателно да избираме кого ще допускаме в обкръжението си, защото попиваме чуждата енергия като гъба..

При Луна в Риби обикновено се избягват конфликти, можем да разчитаме на прояви на повече добронамереност, емпатия, разбиране и съпричасност.

Денят не е подходящ за тежки физически натоварвания, а по-скоро за вид релакс. Ако заниманията не са по вкуса ни, тогава все ще намерим начин да избягаме от тях…

Можем да подобрим средата си на съществуване в дома, семейството, но не само…

Неблагоприятно е да се подписват документи, да се водят делови преговори, после може да се окаже, че все нещо сме пропуснали…

Овен, Лъв, Стрелец– настроението на повечето от вас може да е доста носталгично, романтично или се потапяте в свят от мечти, които са свързани с по-далечно бъдещо развитие. Интуицията ви ще е верен ориентир- какво от горе-изброеното е осъществимо, ако-не, тогава- ще ви посочи варианти, алтернативни пътища на развитие и т.н. Подходящо време да се огледате за скрити възможности, обходни пътища, които ще имат своето позитивно отражение върху финансовото ви състояние, кариера, репутация и т.н. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, там, където вече са се натрупали в миналото и като следствие от собствената ви инициативност. Можете да хармонизирате или подобрите атмосферата в дома и семейството си, стига да не са преминати определени граници.

Телец, Дева, Козирог– отново звездите ви фокусират върху важни за вас връзки, партньорски отношения и т.н. Днес може да проведете доста емоционални, но и конструктивни разговори, да вземете решения, които ще преобразят съответните контакти. В каква посока- в значима степен ще зависи от вас самите, вие какво искате, но ще можете да влияете на тенденциите.

Ще има хора, които ще докоснат сърцето ви, ще установите, че можете да разчитате на тях, а може и да преживеете романтични мигове. Ако не всичко се развива така, както искате, очаквате, това ще е ясен признак за дълбок конфликт или различия, със съответните последици.

В повечето случаи- ще има на кого да разчитате, а влиянието ви върху околните ще е значимо.

Водолей, Везни, Близнаци– фокус за повечето от вас е професионалната реализация, кариера, имидж…Това е подходящо време да превъртите някой предизвикателства в полза и да спечелите от това, ако условията на труд го позволяват- да повишите доходите си. Някой от вас ще получат тайна или неочаквана опека, могат да сбъднат свое съкровено желание, да открият паралелни източници за облагодетелстване, ако действате в тази посока, това ви интересува и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– днес притежавате доза магия, с която по-лесно влияете на околните. Мнозина ще се радват на по-широта подкрепа и одобрение, може да привлечете вниманието на влиятелна, власт имаща персона, която да ви подкрепи и със съответните позитиви. В друг случай- успявате да утвърдите авторитета си в колектив, появяват се хора, с които водите емоционални или конструктивни разговори. Няма да ви липсва внимание, възползвайте се по оптимален начин. Имате силна интуиция, която днес може да граничи с паранормалното, можете да надникнете в бъдещето чрез реални събития, предчувствия и т.н.