W-SEO.com – оптимизация за търсещи машини, консултации

2
371
Добави коментар
viperweb
viperweb

SEO консултация – опредеяне на силните и слабите страни на даден сайт, подобряване класирането и изготвянето на специфични SEO стратегии.
Екипът на компанията предлага онлайн консултации с клиенти, както и обучение на фирми, посещавайки отдел по дигитален маркетинг, след предварителна договорка.
Предлага още специфични виртуални срещи чрез платформите Zoom, Google Hangouts, Roundee, Skype for Business и други, ползвани от клиенти.

Естествено, най-доброто решение е насрочването на реална среща, която може да бъде в наш офис, или на място.

Ако искате да разберете слабостите на вашия WEB проект и причините, поради които не можете да изпреварите конкурентите си и да влезете в началната страница на Google, тогава SEO консултантската услуга е това, от което се нуждаете! И бъдете внимателни и бдителни, когато ви предложат SEO за 100 лева – това е нереално.  И за тези пари SEO измамници ще карат вашия сайт към БАН, а не към ТОП !!!

Често сме писали и ще продължим да пишем за SEO разбойниците, или за хората, които мислят чрез схема и измама да примамят клиенти. Ние сме твърдо против подобни действия и вярваме, че подобни злонамерени хора вредят на SEO услугите, на целия дигитален бизнес.

Но нека се върнем на основното, а именно – SEO консултация.

Кога е добре да се консултирате с наш представител?

Ако сайтът Ви не дава желания резултат.
Ако нямате органичен трафик, или той е много нисък.
Когато искате да покорите топ 3 на Google, по много трудна и конкурентна ключова дума или фраза.
Когато сайтът Ви се зарежда много бавно.
Когато искате SEO експерт да Ви изготви стратегия, по която да насърчите служителите си  и чрез която да Ви изведат на по-предни позиции.
Когато онлайн магазинът Ви няма продажби.
Когато сайт загуби позиции в класирането на Google по дадени заявки.
Когато стартирате нов проект, но се нуждаете от изисквания към уеб издателите, от гледна точка на търсещите машини.
В други, частни случаи.

Е, както по-горе можете да видите, много са случаите, в които се срещаме с наши клиенти. Най-често ни търсят тогава, когато даден сайт загуби позиции, или когато се стартира нов проект.

Ако сте готови да заявите ден и час за среща с наш представител, то моля ползвайте един от следните начини за връзка с нас:

 

Естествено, ето и други случаи, в които може да ни потърсите…

Технически сривове и грешки на сайта
Много често чуваме едно и също нещо от собствениците на сайтове: „SEO специалистите са ангажирани с моя ресурс, но по някаква причина няма резултат, а те ме  увериха, че няма грешки в сайта.“ Но по някаква причина, анализирайки тези сайтове, се разкрива обратната ситуация. В допълнение, той често е придружен от проблеми с зареждането на страници, наличието на счупени връзки, лоша адаптивност и съвместимост между браузъри, невалиден HTML код и други свързани проблеми. С такива показатели никога няма да успеете да покорите първи позиции по дадени ключови думи. SEO консултацията помага да се идентифицират всички тези проблеми.
Посетителите на уебсайта се оплакват
Да, често внимателните читатели започват да се оплакват от проблеми в сайта. Това е неприятна ситуация за собственика на бизнес и ако затворите очи за него, можете да загубите аудиторията и продажбите си. Ако в предишния параграф говорихме за скрити заплахи, то в този случай има проблем с използваемостта. Обикновено въпросът не се ограничава до един проблем или грешка. В този случай, освен SEO консултация, е препоръчително да се извърши цялостен одит на сайта.
Трафикът на уебсайта намаля
Всички собственици на сайтове се борят за посетители, но когато броят им започне да намалява, това е още една причина да помислите за провеждане на SEO консултация. Причините за влошаване на трафика и продажбите могат да бъдат различни, от намаляване на качеството на съдържанието в даден сайт до получаване на WEB ресурс под филтри на търсачките. Ако пренебрегнете тези показатели, можете да загубите целия си интернет проект, или да се обесмисли неговото съществуване.

При всички положения ние, екипът на VISEO LTD имаме решения и знаем отговорите на много въпроси! Потърсете не и се уверете в нашите познания и умения.

SEO консултация – опредеяне на силните и слабите страни на даден сайт е важно да бъде извършено, без значение дали ще наемете нашите SEO експерти, или ще се насочите към други фирми, или пък фрийлансъри. Всичко е във Вашите ръце, но едно трябва да знаете, ако искате по-добра производителност, то се доверете на опитни специалисти, които да Ви покажат какво пропускате.

Една малка промяна може да доведе до значително по-добри продажби, ако се касае за онлайн магазин, или за внушително покачване на органичния трафик.

Ето и примерен пакет за SEO консултация:

Бизнес пакет

Подробен технически одит на сайта
Одит на класирането, постигнатите резултати 
Анализ на конкурентите
Индексиране на грешки
Одит на структурата на сайта
Навигационен одит
Семантични основни насоки
Одити на съдържанието
Одитиране на бизнес фактори
Външен одит на backlink-ове
Формиране на стратегия за популяризиране
Уеб анализ и анализ на поведенчески фактори
Препоръки за процент на реализация
1 час консултация на живо, или чрез Skype, или друга платформа за онлайн срещи, някоя от изброените по-горе. 
Продължителност на работата: 3-5 дни

Цената на този пакет е между 200 и 5000 лв. в зависимост от проекта.

За Ваше улеснение оставяме често задавани въпроси от клиентите ни, както и техните отговори.

Има ли гаранция за SEO консултация?
Гаранцията за консултация подлежи на изпълнение на всички препоръки, получени по време на консултацията. Важи за 1 месец след консултация.

Много SEO консултации са безплатни, но защо Вие не предлагате безплатно подобни услуги?
Трудно е да си представим безплатна консултация, която предоставя изчерпателна информация. Ние комбинираме консултации с одит на сайта, където даваме препоръки и изготвяме работен план, който трябва да се спазва, за да се постигне поставената от вас цел.

Можете ли да ни препоръчате фирма, след като ни дадете препоръки, която да изготви този план?
Можете да го внедрите сами или да наемете разработчици и SEO специалисти, които по никакъв начин не са свързани с нас. Естествено, можете да поверите тази дейност и на наши служители.

Искам да наема SEO специалист, който да работи за нашата компания. Можете ли да обучите наш новоназначен  служител?
Нашият екип предлага и обучение на място, във Ваш офис, на  служители. Всичко обаче трябва да бъде предварително договорено.

Можете ли да проверите работата на настоящия ми SEO изпълнител?
За да направим това, трябва да знаем ясно и точно: какви задачи сте поставили за специалиста или екипа, колко работа е била договорена и в какъв срок.

След това ще извършим одит на работата, извършена от вашия изпълнител.

Оценявате ли SEO оптимизацията? Разумно ли е да започна за SEO на моя сайт в областта, в която оперирам?
Чрез онсултацията можете да разберете всички вълнуващи въпроси. Ще проверим търсенето, ще анализираме конкурентите, за да ви дадем пълна „картина“ за това, каква е степента на трудност за извеждане на Вашият сайт на по-предни позиции. Относно SEO оптимизацията, за нас е неразумно да се харчат огромни бюджети за рекламните кампании на големи социални мрежи, а най-ефективно е именно в SEO оптимизация. Естествено, ако бизнесът Ви би съществувал във времето и държите на него. Често даваме за пример следното. Ако имате много голямо количество артикули и спешно трябва да ги продадете, то SEO оптимизация не е най-удачното решение, а PPC. Но, ако приемем, че сте компания, която години наред оперира в дадена област, то трябва задължително да подобрите присъствието си онлайн, да класирате основната си страница на по-предни позиции.

Искам да анализирам конкурентите и да ги изпреваря можете ли да помогнете?
Ще направим анализ на конкуренцията от гледна точка на потребителя. Ще видите къде ресурсът ви изостава и  какво трябва да прецизирате.

Също така ще проверим как са „конкурирани“ сайтовете на вашите конкуренти и писмено под формата на план ще ви кажем какво трябва да направите, за да ги изпреварите.

Можете ли да помогнете за писането на техническите спецификации за разработването на нов сайт?
Да, това може да стане като част от консултацията. Структурата на сайта е важен компонент в по-нататъшното популяризиране на сайта. Естествено, за тази точка писахме и по-горе.

Тематични статии:

 

Средна оценка

4.5 based on 8 votes

Марка

W-SEO.com

Продукт или услуга

SEO консултация