Тротинетките – забавление за малки и големи

4
273
Добави коментар
fantaze
fantaze

Тротинетките стават все по- популярни. Откакто се появиха електрическите тротинетки, все повече хора се възползват това модерно средство за предвижване. Забелязва се тенденция, че възрастта на водачите постоянно нараства и вече е съвсем нормално да видите хора в напреднала възраст, да се радват на свободата, която тротинетките дават.

Популярността им до такава степен се издигна, че се наложи да се гласуват наредби в Нардоното събрание за техния регламент за предвижване. Можете да прочетете за регламента им тук: https://trotinetki.bg/reglament-za-elektricheskite-trotinetki/

В същото време детските тротинетки не отстъпват по популярност. Вече почти няма дете, което да не бута своята по кварталните улици. Те са цветни, те са изрисувани, имат светещи колела, което ги прави невероятно атрактивни за децата.

А няма по чудна гледка, от това да видите цялото семейство да се возят на своите тротинетки. Страхотно е да има занимание, в което могат да се включат всички, да се забавляват, да се смеят и в същото време да са навън на въздух. И да не забравяме, че освен забавление, това е и много полезно, за правилното израстване на децата, при все по- заседналия начин на живот.