Списък за пазаруване: 7 рокли за лятото, които са нужни на вашето малко момиче

1
122
Добави коментар
clashbade
clashbade

В разгара на лятото не е късно да се сдобиете с нови тоалети за вашето малко момиче, тъй като сега започват големите сезонни намаления.

Всяка бъдеща последователка на модната икона Виктория Бекъм трябва да се учи на стил от малка. Пример в това отношение обикновено е майката. Тя въвежда момиченцето си в света на дизайнерските творения или масовата мода, на правилните съчетания от цветове, на аксесоарите, които допълват и се превръщат в акценти на тоалетите.

Пред очите на детето ви се открива един нов свят, който успешно развива не само въображението, но и формира отношение към собствената му женственост.

Следният списък за пазаруване на детски дрехи ще ви бъде от полза, когато попълвате летния гардероб за своята принцеса, водейки я за ръка из необятното пространство на модата:     

 Плажна рокля

Няма как да я пропуснем, защото най-нетърпеливите за плажните забавления са именно децата. Дори да сте далеч от морето, със сигурност сте планирали кратка ваканция или уикенд, за да се насладите на очарованието на лятото.

Плажната детска рокля е като копие на вашата – тънки презрамки, широк силует, свежи тонове. Тя може да е дълга или къса, да бъде едноцветна или с красиви и ефектни морски щампи.   

Тоалет за празничен повод

Бъдете сигурни, че сте се въоръжили поне с един брой официален тоалет за празничен повод. През топлите месеци има различни поводи и също толкова рождени дни. Нека вашата малка кокетка да се почувства комфортно и да усети пълноценно радостта от партито със своите приятели.   

Някои рокли са подходящи предимно за ежедневието в детската градина и на разходка в парка. Те лесно могат да се преобразят в плажни, а някои дори в официални, но всичко зависи от подбора и предпочитанията на момиченцето ви.

През лятото, а и предвид изискванията заради коронавируса, децата са предимно на двора. Излишно е да им слагате дълги клинове или да носят само панталонки – нека бъдат феи и да се чувстват удобно със своите роклички.  

Бяла рокля

Бялата рокля е изумително красива и нежна гледка, когато се носи от малко момиче. Няма как да сбъркате с нея, а и е чудесен избор за всякакви ситуации.

Розово – новото черно

В детския антураж класическата черната рокля може да се окаже ненужна, но розовата е направо задължителна! Попитайте момиченцето си и тя ще ви потвърди тези думи, а може би отдавна го знаете и вече го прилагате на практика.  

Спортен модел с дълъг ръкав

И тя не бива да бъде пренебрегната, защото често вечерите са хладни, особено ако сте край морето. Нека да е удобна, изчистена и да покрива максимално горната част на тялото, за да предпази до известна степен момичето ви и от евентуално нашествие на насекоми.

Дънков сукман

Актуален винаги, с оригинална кройка и хитова материя – това е дънковият сукман. Той едва ли някога ще слезе от заслуженото си място на модния подиум, а малките девойки също успяват да го оценят по достойнство. Той се комбинира с лекота не само с блузки и потничета, но може да бъде допълнен също с късо клинче и връхна дреха при необходимост.