Късно лято на Златни пясъци – Хотел Екзотика

1
129
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Екзотика е разположен на северното Черноморие, сред екзотична гора в местността „Чайка“ в непосредствена близост до плаж Кабакум. Местоположението на комплекса е идеална алтернатива за семейства и за индивидуални туристи, търсещи спокойствие и пълноценен отдих недалеч от сърцето на Варна, к.к. Златни пясъци. В близост до забележителности като Еко парк Златни пясъци, Аладжа Манастир, Ботаническата градина и двореца Евксиноград.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 38 лв.
Вип ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване, при минимум две нощувки и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска на шведска маса
Една вечеря на шведска маса + чаша бира или чаша вино
Ползване на басейн
Туристическа такса

 

Хотел: рецепция, лоби бар, ресторант, външен басейн, бар на басейна (разполага и с покрита тераса, където може да се насладите на топли напитки и тонизиращи летни коктейли), Wi-Fi интернет във фоайето и общите части на хотела, градина, чадъри и шезлонги на басейна.
Настаняване: Хотелът разполага с 64 помещения, оборудвани с климатик, минибар, телефон и телевизор. Стаите разполагат с легло тип спалня или отделни легла. Има възможност и за допълнително легло, което ги прави подходящи за настаняване на до 4 души. Хотелът разполага с няколко свързани стаи, подходящи за настаняване на семейство или малка група приятели.
Изхранване: Ресторантът в комплекса предлага 100 места на закрито и има директен излаз към просторната лятна градина и басейн.
За децата: Телевизионни канали за деца, игрална площадка, детски кът за игра.
Безплатно: неохраняем паркинг, открит плувен басейн, Wi-Fi интернет във фоайето и общите части на хотела.
Платени: сейф на рецепция
Домашни любимци са забранени.