Магнезий таблетки, на добра цена? ТОП качество от Forlife.BG

1
212
Добави коментар
forlifebg
forlifebg

Описание

Много голяма част от хората страдат от недостиг на магнезий, което може да причини редица проблеми. Това е един от най-важните минерали, от които тялото ви се нуждае, за да изпълнява ежедневните си функции. Един от най-добрите начини да си го набавите, е под формата на магнезиев цитрат.

Ето някои от най-важните качества на магнезия: Нормална функция на мускулитеНамаляване на уморатаПодпомага метаболизма с усвояването на енергиятаНормална функция на нервната системаНормализира протеиновия синтезНормална психологическа функцияПодържа костите и зъбите

Магнезий таблетки на Nu U Nutrition е надежден продукт, ежедневен източник на магнезий във вашата диета. Особено в случай, че не приемате богати на магнезий храни като листни зеленчуци, бобови растения и ядки. Почти двойно повече от това, което ще намерите в конкурентните марки – всяка от нашите таблетки магнезиев цитрат съдържа 200 мг магнезий за максимална сила. Също така магнезият, под формата на цитрат, гарантира по-бърза абсорбция. Когато поръчате, ще получите опаковка от 180 таблетки, която ще ви е достатъчна за период от половин година. Както и при всички продукти на Nu U Nutrition,гарантираме за най-високо качество, благодарение на производството в Обединеното кралство.

Магнезият е важен минерал, необходим за безброй функции в организма, включително контрол на кръвната захар и предаване на нервни импулси. Интересното е, че магнезият също е доказан като безопасно и ефективно средство за защита срещу главоболието. Проучвания сочат, че дефицитът на магнезий е по-често срещан при хора, които получават главоболие. Защо е хубаво за целия организъм да увеличите приема на магнезий, особено през зимата, можете да прочетете тук. Ние предлагаме цели два начина, по които да си го набавите – под формата на таблетки магнезиев цитрат или чрез магнезиево олио.

Съдържание на магнезий таблетки:

Магнезиев цитрат, обемни агенти (дикалциев фосфат, микрокристална целулоза), остъкляващи агенти (хидроксипропилметилцелулоза, глицерин, карнауба восък), противослепващи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат).

Инструкции за употреба на магнезий таблетки:

Като хранителна добавка приемайте 1 или 2 таблетки дневно с пълна чаша вода, за предпочитане с хранене. Не превишавайте препоръчаната доза.

За ползите от магнезиевия цитрат можете да прочетете тук: