Хороскоп за седмицата 03.08-09.08.20г.

1
138
Добави коментар

Седмицата стартира с Пълнолуние, което и както повечето от вас знаят се свързва с развръзки или пикови събития, които могат да дадат тон, направление за идните поне две седмици.

И така, това Пълнолуние е във Водолей, така че ще засегне взаимоотношенията, приоритетно в колективи, също лични връзки- приятелски, но може и партньорски…Трябва да се има предвид, че случващото се носи елемент на изненада, която ще завлачи след себе си и някакъв интерес, чисто материален, но не само- може и да е нещо друго, което е ценно и индивидуално за човек. Например, включването или изключването в определени съобщества на работното място ще повлияе подчертано доходите или пък сърдечни връзки ще изискват инвестиции, а може и да се обтегнат следствие на липса на общи интереси или направо ще предизвикат щети…вариантите са много, но каквото и да се случва, дори и да ескалира с някакъв внезапен нюанс, то все пак може да е предвидимо, вече по различни поводи и начини сме предупредени какво може да се случи, а сега- само се ускорява…Все пак е подходящо по време на Пълнолунието да се постараем да насочваме тенденциите в оптимално подходяща за нас посока, да укрепваме важни за нас контакти, както става ясно- това ще има широко отражение. Добрата новина е, че Луната във Водолей ще ни направи по-отворени към новото, различното, прогресивното, така че можем да черпим идеи, енергия от околните и да се обграждаме от хора, които действително ще ни подействат така, могат да ни подействат позитивно, ако обменяме мнения, споделяме, обединяваме се и гледаме в по-далечното бъдеще.

В по-глобален аспект Пълнолунието ще даде пик от противопоставяне на „групи от хора“ с власт имащи персони и пак така с внезапен, изненадващ характер, който ще се отрази и на материалното ни състояние.

Не можем да очакваме толерантност, разбиране, напротив, ще продължат да се проявяват ярки лидери и в края на седмицата ще стане „горещо“- буквално и в преносен смисъл.

Действа се до краен предел, ескалира борба за власт и това ще засегне всеки в различна степен и отново различни колективи- в семейството, на работното място или в управленски структури. От друга страна точно сега е подходящо да демонстрираме качества, за да сбъднем своя съкровена мечта, за да заемем свое достойно място под Слънцето, за да не позволим да бъдем изместени като минимум, защото конкуренцията е голяма или пластовете под краката ни се пренареждат.

През първата част от седмицата можем да водим разговори, да чуваме истини, които ни изправят пред факти, такива, каквито са. В друг случай- разбираме в по-ярки краски какво трябва да преодоляваме през идните месеци, да кажем- до края на годината, а то засяга нашата стабилност, кариерно развитие, може и брачни отношения /отново е индивидуално за всеки, но обединяващо правило е, че се изисква утвърждаване на постигнатото или надграждането му, защото статуквото не може да бъде съхранено/…

През първата част на седмицата имаме шанс да насочим в една по-позитивна за нас посока взаимоотношенията си и като използваме дар словото си, ораторски умения, ще забележим, че мнозина ще реагират точно така и ще са социално много активни, убедителни.

Меркурий преминава в Лъв на 04 август, ще се присъедини към Слънцето от този сектор и честолюбието ни ще нарасне още повече, както и смелостта в начина на мислене, така че ще сме все по-смели, рискови, бих казала непредвидими в своите реакции, когато си поставим някаква цел.

Венера ще премине в Рак на 07 август и ще остане там до 07 септември- нашите чувства ще станат по-дълбоки, ще търсим повече сигурност във взаимоотношенията, ще ценим повече онези, на които можем да разчитаме, да се доверим, имаме сходна душевност и т.н. започнати връзки от 07 и до 18 август ще бъдат доста чувствени, вълнуващи и в повечето случаи- перспективни.