дневен хороскоп за 01 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
216
Добави коментар

13 лунен ден, Луна в Козирог

Днес можем да изпитаме вътрешен бунт срещу всичко, което ни ограничава, не ни харесва, не отчитаме за справедливо и т.н.

Компромиси трудно ще се правят, така че практичните оценки ще противостоят на желанието да се разчупи статукво, да се действа спонтанно и до краен предел. Ако не балансираме между двете послания към нас, тогава ще ескалира нервно напрежение, раздразнителност, които ще се усилват до края на деня и със съответните последици.

Луната в Козирог ни подтиква да бъдем практични, а огнената енергия на Лъв, която вече също ни влияе, може да се превърне в мощна пробивна сила, която да преобрази живота ни и то в една по-положителна посока, стига да канализираме енергията в конструктивна посока.

Не можем да разчитате ма кой знае каква толерантност, дори подкрепа, но най-добре да разчитаме на личната си инициативност.

Колкото сме по-заети, дори чисто физически, ангажираме се с дела, които сами можем да отхвърлим, толкова повече нараства вероятността да се справим с приоритети, за които не ни е достигала енергия, воля, амбиция.

Луната в Козирог не предполага към ентусиазъм, „приземява ни“ с практични оценки, но това е полезен момент, да идентифицираме истински стойностни цели, които ще допринесат за собствената ни сигурност, просперитет в един по-широк смисъл.

Не са изключени доста емоционални разговори, идентифициране на тайни- там, където ги има, шанс да надникнем отвъд видимото…

Овен, Лъв, Стрелец– днес дребни действия имат широко отражение върху вашата стабилност, репутация като минимум. Може да се концентрирате върху дела, които са повече по задължение, напрягат ви, но трябва да отхвърлите, за да спечелите, а не обратното. ако се концентрирате върху дела, които ще допринесат за по-доброто ви финансово състояние или поне- преговаряте, анализирате в тази посока, тогава можете да постигнете много. Все пак понякога ще изглежда, че за да придобиете едно, трябва да жертвате друго. Въпрос на избор ще бъде от ваша страна. Повишени разходи са повече от вероятни, но нека да бъдат целесъобразни и добре обмислени.

Телец, Дева, Козирог– днес ще се опитате да се противопоставяте енергично срещу всичко, което не ви харесва, не кореспондира с вижданията или интересите ви. Вие можете да се справите, превръщате се във фактор, с който околните се съобразяват, възползвайте се по оптимален начин. Днес мнозина ще се чувстват предизвикани да реагират на хора и обстоятелства, които внасят известно напрежение. Ако се захванете с дела, които зависят от вас, включително домашни или битови, натрупани и не решени във времето, тогава ще канализирате тази мощна енергия в оптимално полезна за вас посока. Иначе- може да прерасне в недоразумения или дори конфликти. Все пак, ако има различия между вас и близкото ви обкръжение, то те ще ескалират, за да вземете мерки.

Водолей, Везни, Близнаци– денят носи висок обмен на информация, може да водите разговори, които осветяват истини, включително такива, които не сте отчитали за важни до този момент. Това може да се превърне в повод да промените стратегията си, спрямо важни за вас хора, така че да не претърпите щети в един по-широк смисъл или ще промените мнението си за определени личности, а може и да прекратите контакти, които вече са изчерпани. Знанието винаги е сила, възползвайте се от нея по конструктивен начин. Все пак денят изисква висока адаптивност, не е препоръчително да се претоварвате, ако е възможно намерете време и за отдих, дори и той да е по-активен, например разходки или нещо друго…за всеки предпочитанията са индивидуални.

Риби, Рак, Скорпион– денят осветява важни за вас отношения с хора, които влияят на благосъстоянието ви. Това може да бъдат ваши партньори, по-възрастни и влиятелни личности, хора от миналото, вариантите са много. Опитайте се да оздравите тези връзки по подходящ начин с общи и обедняващи интереси. Все пак разяснителни разговори са доста вероятни, както и равносметки…Не са изключени повишени разходи, пазете се от влияния, които ви нанасят щети в едни по-широк смисъл или буквално.