Скрити камери с нощно заснемане | SPY-SECRETS.COM

1
238
Добави коментар
aganbox
aganbox

Скрити камери

Най-важното за скритите камери с нощно виждане
За да се ползват през нощта, тези скрити камери трябва да могат да се използват при намалена осветеност, да са незабележими и достатъчно малки, да имат достатъчно дълго време за запис.

Една от най-важните им характеристики е инфра ред диодите.
IR диодите трябва да са много на брой и напълно незабележими, за да не „издават“ присъствието на камерата.
При характеристика над 0,005 Lux камерата може да заснема реално при пълен мрак.

Колкото по-висока е резолюцията, толкова по-добър ще бъде образът.
При камерата тип куршум за нощно виждане резолюцията е 786 х 576 (NTSC) и хоризонтална резолюция 520 TVL. Това означава кристален образ при снимане от всякакъв ъгъл.

Колкото по-голям е ъгълът на заснемане, толкова по-голям радиус на обхват ще има камерата.

Добрите скрити камери с нощно виждане, могат да снимат ясен образ на повече от 50 метра. Камерите от по-висок клас обикновено могат да снимат над 100 метра при пряка видимост, означава.

Важна характеристика е издръжливостта на батерията – при безжичните модели- в режим на работа. По-добрите скрити камери работят с непрекъснато над 2 часа постоянно приемане и запис.

Ако търсим не само добър образ, но и качествен звук – т.е. важно е камерата да бъде и добър подслушвател – трябва да обърнем внимание на чувствителността при записване на говор и шум. Камера с повече от -50 децибела, реално записва шепот.
 

Мощността на предавателя е особено важна характеристика.
50 mV е много добра мощност. Това означава, че камерата ще предава ясно звук и картина през цялото време на заснемането или записа.

 
Безжичната връзка
 
Скритите камери с безжична връзка при предаване дава повече удобство и свобода. Но има и своите недостатъци. При работа в режим на блутут или wi fi камерата консумира много повече от своята енергия. В такива случаи е важно батерията й да е с дълго време на издръжливост в режим на работа.