Дневен хороскоп за 05 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
97
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

16 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби винаги оцветява деня ни според натрупаните в душата ни преживявания- впечатления, мечти, страхове…те стават по-ярки. Вероятно на мнозина ще им е трудно да се концентрират върху вид рутина и ако ангажиментите не кореспондират с емоциите, които обсебват вниманието, тогава ще търсим начин да „избягаме“, ще се разпиляваме в различни посоки, ще бъдем по-разсеяни и т.н.

Луната в Риби ни подтиква да се възползваме от интуицията ни, така ще можем да се докоснем до скрито познание, прозрения, невидими до този момент възможности.

Днес и утре особено- ще имаме предчувствия, които не бива да пренебрегваме.

Луната в Риби може да ни пренесе в паралелна реалност или да отключи пред нас паралелни възможности, ако ги търсим или това ще се случи по един естествен начин, особено в късния следобед и вечерта…

От днес Меркурий ще транзитира през Лъв- нашето честолюбие ще се усили, мислите ни ще се ориентират към начини- да повишим самочувствието си, да защитим егото и авторитета си, да заемем по-престижни позиции, да порадваме сърцето си, да правим онова, което ни носи удовлетворение, удоволствие и т.н.

Ще забележим, че ще ескалира вътрешно желание да се противопоставяме на всякакви ограничения, все едно изпитваме своеобразен бунт, който се стреми да ни освободи от връзки, обстоятелства, които ни потискат, не отговарят на сърдечните ни желания, очаквания или пък ни нанасят щети. Същевременно, ще сме склонни да влагаме много, спонтанно и без задръжки, за да придобиваме друго, което отчитаме за ценно, допринася за чувството ни на щастие…най-общо казано- „ще следваме поривите на сърцето си“ и ще ни е трудно да слагаме спирачки на мислите или действията си, тази тенденция ще се усилва до средата на следващата седмица.

Все пак е препоръчително да се пазим от прекалена спонтанност, за която на по-късен етап може и да съжаляваме, защото случващото ще рефлектира пряко върху парични потоци, онова, което имаме- в по-широк смисъл.

И така, днес денят не протича по предварителен график, но можем успешно да отхвърлим онова, към което ни влече душата, натрупало се е във времето, но не е намерило решение.

Подходящо време за почивка, ако можем да си я дадем.

Хубавата музика, водата- имат подчертано релаксиращ и възстановяващ ефект.

Подходящо е да се постараем да се обграждаме с хора, на които имаме доверие, да страним от манипулации, внушения, които ескалират през това време…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е подходящ да отхвърлите ангажименти ,които сте отлагали до този момент, може би са свързани с душевното ви спокойствие, с лични приоритети, с хармонията в най-близката ви среда, с дома, семейството и т.н. В друг случай ще гледате да избягате от рутината или в късния следобед и вечерта ще използвате доста креативен, изобретателен подход, за да се справите с текущи дела и ще можете да извлечете някаква полза. Все по-трудно ще понасяте ограничения, внимавайте този подход да не рефлектира върху сърдечните ви отношения. В друг случай през тази и следващата седмица ще удовлетворите своя прищявка, за да порадвате сърцето си, получите вид удовлетворение, но тя може да ви струва скъпо- буквално и в преносен смисъл, внимавайте, не действайте твърде спонтанно или рисково.

Телец, Дева, Козирог- днес получавате интересни, приятни известия, тази тенденция ще расте през деня и ще ви носи вид удовлетворение. Денят е подходящ да скрепите връзки, изгладите евентуални недоразумения. Няма да ви липсва компания, самите вие ще се превръщате в проводник на възможности, следствие на оригиналния ви подход, споделени идеи, проведени срещи и разговори. На този фон- ескалират лични приоритети, те може да са свързани с дома и семейството ви, общи ресурси, взаимо-помощ. Ако набележите слаби звена в този сектор от живота си, вашата изобретателност, но и преследване на целите до краен предел- пак така ще ви бъдат доста полезни ,ще ви помогнат да отстраните от пътя си дестабилизиращи фактори, които влияят на сигурността и стабилността ви в един по-широк смисъл.

Водолей, Везни, Близнаци– занимават ви чисто материални въпроси, как да спечелите, да стабилизирате позиции, които влияят на благоденствието ви. Високата ви социална активност, привличането на подкрепа от най-близките ви, това може да е семейството, но не само, търсенето на алтернативи ще се превръща в проводник на паралелни или неочаквани възможности. Денят е натоварен с множество ангажименти, понякога извън рутината или обичайното, но вие се справяте чудесно и тази тенденция ще се усилва през деня. Може да прозрете истини или шансове, които не сте забелязвали до този момент. Все по-важна тема стават вашите взаимоотношения- партньорски, сърдечни, делови…по различни поводи ще осъзнавате, че те са ключът към успехите ви, тоест вид сътрудничество и подкрепа, в друг случай- трябва да ги оздравите, за да се предпазите от евентуална дестабилизация, за да не изпуснете контрол над бързо променяща се картина. Тази тенденция ще се усилва до средата на следващата седмица, ще покаже до колко сте адаптивни във връзките ви и можете да ги насочвате…

Риби, Рак, Скорпион– днес ще оказвате значимо въздействие върху околните, можете да се оказвате в център от внимание, да определяте емоционалния фон на близкото си обкръжение. В оптимален вариант и като използвате интуицията си- вие можете да укрепите връзки, да оформите внезапни възможности следствие на проведени разговори и преговори. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви в късния следобед и вечерта, те може да са свързани с изненадващи предложения, идеи, въпрос на избор е как ще реагирате. Може да имате предчувствия, не ги пренебрегвайте, те ще са верен ориентир, полезна насока за себе-реализация. Все по-важна тема ще става и професионалната ви реализация или ритъмът в ежедневието ви ще стане по-динамичен, но до средата на следващата седмица ще е удачно да планувате на момента, за да не пропускате възможности, също- адекватно да реагирате и да се приспособявате към внезапни промени…Звездите ще изискват от вас да проявявате по-висока адаптивност във връзки, които касаят материалното ви благополучие или сигурност в един по-широк смисъл.