Хороскоп за седмицата 10.08-16.08.20г.

1
130
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Слънцето е в Лъв и това е период през годината, когато сме стимулирани над обичайното да демонстрираме себе си,  така че да бъдем забелязани и оценени по достойнство, а в един по-широк смисъл- да получим удовлетворение, което извира и се диктува предимно от сърцето.

Ще говорим по-гръмко за своите намерения, преживявания, чувства, ще правим онова, което сме заявили и мислите ще бъдат съпътствани от реални,  конкретни действия. Ще е интересно и полезно да разпознаваме допълнително важни за нас хора, които заявяват себе си почти без задръжки.

Често ще важи мотото: „всичко или нищо“, компромиси трудно ще се правят и ние ще го усетим на почти всички нива и съответни проявления.

Водещ генератор на подобни тенденции ще бъде и собственото ни Его, гордост, самолюбие, които трябва да защитим…ще забележим, че те ще са в основата на доста решения.

Представяме се в различна светлина или „чупим“ статукво, сменяме линия на поведение, обновяваме социалния си статус, посоката много зависи от това до колко сме способни да отстоим себе си в своеобразна борба за власт, буквално и в преносен смисъл.

Аспектацията на звездите е такава, че онова, което най-силно желаем, сега ще го преследваме с голям ентусиазъм, това ще пали инициативността ни, ще е на лице прилив на енергия, адреналинът и градусите се покачват…По един естествен начин ще се ориентираме предимно към тези приоритети, ще се противопоставяме, ще негодуваме, ще воюваме и рушим онова, което отчитаме, че не кореспондира с визията ни за бъдещо развитие…

В значима степен и под това въздействие мнозина ще постигнат своеобразна победа, ще проправят път към своето най-подходящо „място под Слънцето“, което ще им даде шанс да се развиват по оптимално добър и подходящ за тях начин. Но това ще изисква повече смелост, преминаване през известна криза, която изисква да се откажем от едно, за да придобием друго и по-ценно или това е усилие, което ще бъде възнаградено.

Периодът е подходящ да скрепим отношенията си чрез забавления, хоби, почивка. Те ще преминават доста цветно и запомнящо се.

Прогресивен етап за хора, които имат бизнес, занимават се с изкуство или работата им не е рутинна.

В по-глобален план- лидери действат крайно, предизвикват трансформации, които преобразяват статуквото, тази перспектива ще се усилва и през следващата седмица…

Венера е в Рак- ще ценим повече в любовта дълбочината, искреността на чувствата, самите ние ще се потопим в по-дълбоки „води“, интуитивно ще „знаем“ какво можем да очакваме от отсрещната страна, ще се стремим да се грижим и защитаваме по-яростно онова, което обичаме….