Дневен хороскоп за 08 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
218
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен винаги ни прави по-инициативни, а към настоящия момент тази огнена енергия ще се канализира в посока, която се диктува от сърцето, трябва да се превърне в проводник за себе-осъществяване, получаване на вид удовлетворение, усещане за щастие- в един по-широк смисъл.

Желанието  да „блеснем“, изпъкнем, да бъдат забелязани качествата или чувствата ни, често ще се превръща в повод  по-ярко да  изразяваме мнение, ще се покачи социалната активност, ще се постараем на всяка цена да осъществим своя идея, да наложим мнението си и т.н. Не можем да разчитаме на компромиси обаче, всеки ще дърпа предимно към своя интерес и над обичайното- правата ще са на страната на по-силния.

Продължават да се открояват лидери, ще забележим това в близкото си обкръжение и среда на съществуване, но също и в по-глобален мащаб. Тенденцията ще се усили вечерта и утре, в неделя и по-енергични личности ще провокират преобразувания, както за себе си, така и за околните.

Шумни или по-драматични изказвания ще докоснат душата на мнозина.

Тонусът е висок, това, което може да спре или задуши вид ентусиазъм е липсата на достатъчно подкрепа или поне не такава, каквато очакваме. По друг начин казано- успехите и преживяванията ни ще зависят предимно от нас самите, не толкова като разчитаме на околните. Вид обединение се получават само там, където има обща визия за просперитет…

Не малко от нас ще предпочетат  да почиват активно, да се забавляват в приятна компания и в такъв случай могат да очакват „гореща“ или запомняща се обстановка…

В личните взаимоотношения не са изключени „огнени“ предложения, разяснителни разговори, попадане в цветни и емоционални ситуации, в повечето случаи позитивни.

Денят е показателен до колко с любими хора имаме сходни представи за благоденствие, забавление, приятни преживявания и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– днес често ще се оказвате в център на внимание, действията ви са високо- ефективни, вие сте пробивни в избрано от вас направление и можете да постигнете почти всяка цел, която си поставите. Повечето от вас се изявяват като лидери, самоувереността и вярата в собствените ви възможности расте и не без причина, а следствие на успехите, които постигате на различни нива. Крайният резултат, до който се доберете днес в значима степен ще зависи от вас самите и колкото повече споделяте идеи, толкова по-широки перспективи ще се разгръщат. Изказвате думи, които могат да оставят траен отпечатък в отсрещната страна, самите вие може да чуете изказвания, които да докоснат сърцето ви. Денят преминава цветно, емоционално, запомнящо се, в значима степен вие определяте емоционалния фон, както за вас самите, така и за околните.

Телец, Дева, Козирог– звездите изискват повишена адаптивност, вероятно ще се намират хора и обстоятелства, които ще ви мобилизират, ентусиазират, ще ви указват значимо въздействие, ще ви подтикват да действате в определена посока. В оптимален случай- вие ще обедините усилия с енергични и инициативни личности, които ще ви помагат, ако се нуждаете от това, те могат да ви насочват, понякога ще ви дават интересни идеи, които ще се превръщат в шанс да реализирате съкровено желание или пък ще се превръщат  в проводник за алтернативи на развитие. Пред мнозина се разкриват варианти, ще имате избор, може да обсъждате подобни теми, които ще дадат светлина и посока. Добре се справяте с дела, които сте отчитали за извън контрола ви и са се натрупали във времето. Също-семейни, лични приоритети. Някой от вас се радват на неочаквана помощ, ако се нуждаят от такава…

Близнаци, Водолей, Везни– осветяват се важни за вас взаимоотношения, информационният поток е много усилен…В този процес вие можете и трябва да скрепите връзки, като водите разяснителни разговори, обсъждате приоритетни теми, които ще оформят по-далечни перспективи на развитие. Няма да ви липсва внимание, напротив. Възползвайте се по оптимален начин, звездите ви дават шанс да прекарате деня цветно, да го разнообразите в приятна компания. Поне- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Сега е подходящо да изчистите евентуални недоразумения, но също- да отстоявате мнението си аргументирано. Не можете да разчитате на кой знае каква толерантност, но ако се концентрирате върху обединяващи интереси, тогава ще откриете желаната подкрепа на собствените ви желания и намерения.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти, но и високо-ефективен. Дава ви се шанс да спечелите нещо- вид подкрепа, морално удовлетворение, нещо друго, което ще се отрази на стабилността и благоденствието ви, понякога и в чисто финансов аспект. Подходящо е да обсъждате теми, които касаят материалното ви състояние, да преговаряте за интересите си, в такъв случай ще чуете интересни, полезни предложения, ще се оформят възможности. Самите вие може да бъдете споходени от идеи, които ще допринесат за благоденствието ви и ще се реализират през идната седмица следствие на собствената ви инициативност в избраното направление.