Дневен хороскоп за 15 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
117
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

26 лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак е в най-голямата си сила, така че ще преизпълни деня ни с ярки емоционални преживявания, предчувствия, инстинктите и интуицията се изострят и се превръщат във верен ориентир.

Тема, която владее чувствата или желанията ни, нещо ценно за нас, приоритетно- ще обсеби съзнанието ни и мнозина ще използват доста оригинален подход, за да го получат. Понякога това ще е промяна в подхода, а в други случаи- използване на чисто психологичен подход.

Ще забележим, че днес и под въздействие на подобни усещания- можем да достигнем до внезапни прозрения, да открием начини да привлечем онова, което искаме- любим човек или чисто материални блага.

Денят е показателен за нашите взаимоотношения, особено онези, които са ни най-близки, предимно свързани със семейството, но не само, може и да са други, завладели душата ни. Същевременно днес най-много можем да им влияем, да ги насочваме.

Изразяваме чувствата си чрез загриженост, стремеж да покровителстваме, закриляме любими хора. Чудесен признак е, ако сега всичко е наред във вашите връзки, значи- вашата привързаност е доста дълбока, не се крепи на повърхностни съждения.

Подходящо време за закупуване на битови вещи, инвестиции в дома, после ще се окажат ценни или ще чувстваме благотворното им въздействие.

Хубавата храна пак така влияе подчертано на настроението ни, може би е добре да се поглезим, също- любимите ни хора…

Овен, Лъв, Стрелец– днес повечето от вас имат нужда да разпуснат само в компанията на най-близките си хора- това може да е вашето семейство, но може и да са други личности, с които имате дълбока емоционална връзка. Денят е подходящ да скрепите важни за вас връзки чрез прояви на загриженост….Денят е доста емоционален, мнозина ще имат предчувствия, интуитивни прозрения, които ще им покажат варианти, скрити възможности, понякога и опасности, там където ги има. В повечето случаи- действията ви ще са доста резултатни, ще можете да отхвърлите и ангажименти, които са натрупани във времето  или ще използвате доста нетрадиционен подход и денят ще премине по подобен начин. Ще можете да подобрите фона си на съществуване като инвестирате в дома си, направите други стъпки в тази посока. Не е изключено да обсъждате теми, които са в по-далечна перспектива и ще допринесат за благоденствието ви.

Телец, Дева, Козирог– днес водите доста емоционални разговори, които могат да докоснат сърцето и душата ви. В повечето случаи- ще имате шанс да укрепите важни за вас отношения…Изяснявате си чувства, чувате приятни известия, предложения. Самите вие може да проявите по-висока инициативност, социална активност, която пак така ще е в посока- заздравяване на връзки…Няма да ви липсва внимание, напротив. Въздействието ви върху околните е значимо, възползвайте се по оптимален начин…ако някой от контактите ви са по-скоро напрегнати- денят ще е достатъчно показателен до колко можете да разчитате на съответните личности, дали различията могат да се изчистят или привързаността не е толкова дълбока. Наблюдавайте, анализирайте, насочвайте, ще имате такъв шанс, ако определени граници не са преминати.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, които по правило отхвърляте успешно. Можете да се справите и с дела, които са натрупани във времето, но до сега не ви е достигало време или начини, за да се справите с тях. Не са изключени допълнителни и непредвидени задачи за изпълнение, някой от тях ще са под формата на приятна възможност, а други- ще изискват повишена адаптивност, за да се справите. Интуицията ви е много висока, тя ви показва скрити шансове или опасности, за да се възползвате или предпазвате. Част от случващото се ще има широко отражение или ще е показателно- до колко сте стабилни, дали и как можете да защитите интересите си в един по-широк смисъл. В повечето случаи- това ще става чрез подкрепа, към която се стремите и получавате…

Риби, Рак, Скорпион– днес ще привличате силно вниманието на околните и ще се оказвате в център от събития или дискусии. Вашата инициативност е доста висока, вие определяте емоционалния фон и на близкото си обкръжение. В повечето случаи- сами ще се превръщате в проводник на спонтанни и бързи възможности. Колкото сте социално по-активни, споделяте мисли и идеи или чувства- толкова повече нараства вероятността да срещнете разбиране, подкрепа и т.н. Обменът на информация е много висок, водите ползотворни разговори, които укрепват или освежават вашите връзки. Денят е цветен- в повечето случаи доста приятен, оставят емоционална следа в сърцето ви. Интуицията ви е много силна, сами ще се уверите, че често ще ви показва спонтанни възможности, вярна посока към определени цели и т.н.