Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г.

1
115
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

На 18 август предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Лъв. То ни дава право на втора възможност да поставим едно ново начало в сектор от живота ни, който се свързва с честолюбивите ни планове, които могат да ни отредят достойно място под Слънцето и съобразно собствения ни потенциал, онова, което „сърцето ни най-силно желае“. За всеки това ще е индивидуална тема, в която ще влее „огнена енергия“, която се пали от вид ентусиазъм, позволява да изпъкнем и да демонстрираме качества, които са най-добри, могат да служат за своеобразна само-реклама , ще действат като своеобразен мотор за прояви на по-висока инициативност.

В личен аспект- тенденцията ще се изрази основно в борба за власт- буквално или в по-общ смисъл, когато става въпрос за професионална реализация. Също- сърдечните дела, възможността или необходимостта да скрепим връзки с любими хора. Тези приоритети, които ще обсебват вниманието ни ще са повод за повишена действеност в избраното направление и ако през отминаващия си август нещо не ни е достигнало, за да получим набелязаното, сега ще се получи втора вълна, от която можем да се възползваме. В значима степен преобразувания са почти задължителни, рушат се минали стереотипи, поради лични амбиции или поради външни причини, които не ни позволяват да останем безучастни. Разбира се, по-добре е ние да се включим и да направляваме събитията, а не да се оставяме по течението и увлечени от общия поток, но все пак ще  имаме избор според разбирания, стремежи и т.н. При всички случаи- „по върховете ветровете ще бъдат най-силни“ и личните преценки ще определят заетата позиция.

В глобален аспект- продължават да ескалират процеси, които се провокират от лидери, енергични личности, които ще рушат статуквото, ще преобразяват света около нас. На този етап и до края на август могат да се очакват събития, които ще имат по-широко отражение- до края на годината като минимум.

На този етап могат да се очакват и положителни мерки от власт-имащи, които ще се отразят на потреблението и/или производството на хранителни стоки.

Трябва да се има предвид, че управляващите структури и системи ще търпят действително сериозни трансформации и в световен мащаб. Това е по-широка тема, но до края на 2020г. нещо ще изгуби своя смисъл, защото е неустойчиво, деструктивно и постепенно ще започне да се замества от друго и по-прогресивно през идните около две години и половина и под натиск на „масите“.

На 20 август Меркурий преминава в Дева, а малко след него и на 23 септември- Слънцето също ще го последва и ще премине в този зодиакален знак. Това са ключови астрологични събития, които ще повлияят фона ни на съществуване. Все повече ще преобладават практичните оценки, които ще ни подтикват да се вглеждаме и във важни детайли, които влияят на крайния резултат, но като че до този момент сме пропускали. Счита се, че Дева играе ролята на „зодиакалния микроскоп“, който ни позволява действително да видим неща, за които преди не сме имали сетива, нагласи и т.н. Под това въздействие ние ще станем по-прецизни, внимателни, почти нищо няма да се прави спонтанно и непремислено. Навлизаме в подходящо време- да се изчистим от онова, което се отчита за грешки, пропуски, вредно или направо токсично, но за това ще поговорим по-подробно и следващата седмица.

През втората част на периода ще се сблъскваме все повече с трудности, за които вече сме били запознати през изминалите месеци. Онова, което се отчита като препятствие, изпитание за настоящата 2020г.- ще бъде „осветено“ над обичайното и по различни поводи ще привлича подчертано вниманието ни. То може да бъде преодоляно волево, чрез усилие и концентрация, като се осланяме на натрупан опит и знания. Начинът, по който се справяме с това до края на август- ще определи много или всичко като перспектива до декември 2020г. Ще имаме достатъчно подзказки, ще можем да си направим нужния анализ и със съответни решения…

Почти през цялата седмица звездите ще ни дават шанс да се справяме по-лесно с приоритети, които се отнасят до дома, семейството.

В любовта- ще ценим най-вече онези, на които можем да се доверим, чувстваме се сигурни и защитени, същевременно- ще закриляме над обичайното онези, които обичаме.

Безплатен лунен календар за август 2020г., вижте кои са щастливите ви дни!

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 17.08- 23.08.2020г. Зодия Риби