Къркланд Миноксидил – спира косопада и възстановява растежа на коса

1
180
Добави коментар
varnaweb1
varnaweb1

ПРОДУКТИ

РЕКЛАМА

КОНТАКТИ
Имате въпроси? Позвънете ни:
0876/ 744815

Video is not visible, most likely your browser does not support HTML5 video

Kirkland® Signature е вторият най-продаван продукт срещу косопад в САЩ след Рогейн. С над 5 млрд. долара годишен оборот, Къркленд е водеща марка на американския концерн за потребителски стоки Perrigo Inc., USA.
Къркланд Миноксидил е с клинично-доказана ефективност за предотвратяване на наследствен косопад. В България приблизително 800 000 мъже и 400 000 жени страдат от типа косопад известен като ‘андрогенна алопеция’. Този вид косопад е отговорен за 95% от всички случаи на косопад в България и е единственият случай, за който Kirkland е предназначен. Kirkland Minoxidil се отпуска без лекарско предписание и рецепта. Практиката показва, че Kirkland миноксидил действа на всички зони на тялото и може да се ползва и за сгъстяване и поддържане на брада. Търпението се отплаща – нанасяйте директно върху скалпа – два пъти дневно всеки ден. Отнема само 10 секунди!

Kirkland – Лечение на косопад за мъже
 

Въпреки, че съществуват няколко причини за косопад, мъжкият тип наследствена плешивост (наричан също андрогенна алопеция или наследствен косопад) отговаря за по-голямата част от косопада при мъжете. Той обикновено е предизвикан от комбинация от хормоналната активност и наследственост, които заедно предизвикат свиване на космените фоликули…

прочети още

Инструкция за употреба
Инструкция за употреба на Къркленд миноксидил

Причини за косопад при жените
Полезна информация

Косопад: какво го причинява и как да се предпазим
Полезна информация за Kirkland Minoxidil