Дневен хороскоп за 21 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
103
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

3 лунен ден, Луна във Везни

След Новолунието, което беше в Лъв и включваше звездата Регул, ние продължаваме да сме в период, през който можем да осъществим и най-смелите си планове и за идното полугодие, а може и години напред. Но за целта е необходимо да се направят нужните действия в избраното направление и те трябва да бъдат пак така по-радикални, значими и с широко отражение.

Всички шансове, които ни се предоставяха през изминалите около два дни и днес, евентуални преобразувания, възникнали идеи и предложения- не бива да се пренебрегват, възможно е да се окажат своеобразен път към собствените ни успехи, вид предопределеност и т.н.

Днес Луната е във Везни, дава „въздух“ на огнения ни ентусиазъм, който така или иначе перманентно ще се проявява под въздействие на Марс в Овен…„Въздухът“ в астрологията символизира нашите връзки, комуникативни умения, социална активност, които по един естествен начин се активират през това време.

Днес и през идните около два дни ще ескалират разяснителни разговори, преговори, ще преуспяват онези, които съумяват да балансират между своите и чуждите интереси, привличат подкрепа, одобрение, съдружие…

Везни приоритетно отговаря за партньорските отношения, така че те ще бъдат в основата на нашето внимание, същевременно днес и пред идните около два дни- най-силно ще влияем на тях, ще ги преобразуваме, съответно можем да ги оздравим, ако се налага, да изчистим евентуални недоразумения и там, където не са преминати определени граници на добрия тон, имат бъдеще и т.н.

Нараства желанието да споделяме, да сме навън с любими хора.

Чудесен признак е, ако днес прекараме денят приятно и хармонично с любими или важни за нас хора.

Можем да разчитаме на повече разбиране от отсрещната страна, по-голяма чуваемост, хубаво е да се възползваме от това умело и без злоупотреби, които ще „увиснат“…

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, можете да прекарате денят позитивно и в приятна компания. Появяват се хора, които ви подкрепят, напомнят за себе си и могат да разнообразят или освежат ежедневието ви. Осветяват се приоритети, които се отнасят до партньорските ви връзки, денят е подходящ да ги оздравите или да изчистите евентуални недоразумения, ще имате такъв шанс, стига да не са преминати определени граници. Ако това е така, то ще стане по-видно през идните около два дни. Подходящо време да преговаряте, водите разяснителни разговори, влизате в съдружие, ако това ви интересува.

Телец, Дева, Козирог– денят може да е натоварен с множество ангажименти, но също подходящ да подействате позитивно на доходите си, на социалния си статус или имидж като минимум. Разбирате до колко са устойчиви позициите ви на работното място, можете да ги подобрите, ако търсите вид подкрепа, ще имате такъв шанс, стига да демонстрирате потенциала си, проявите по-голяма инициативност в тази посока. Ако работите на хонорар- това ще е един доста успешен за вас ден. В друг случай- може да спечелите нещо важно за вас- чисто материално или под формата на подкрепа. Подходящо време да преговаряте за интересите си.

Близнаци, Водолей, Везни– днес ще привличате силно вниманието на околните, може да се оказвате в център от събития и следствие на собствената ви инициативност, поради силното ви влияние върху другите…

Дребни действия имат широко отражение или по-леко се добирате до набелязаните цели. Демонстрирайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано и без съответни последици. Вие сте във важен период, а посоката ви на развитие пряко се определя от подкрепата, която можете или трябва да получите от важни за вас хора. Е, днес е един от най-подходящите дни да я получите…Изказвайте идеи, балансирайте между ваши и чужди интереси, заложете на диалогичността и денят ще бъде доста ползотворен. В значима степен крайният резултат ще зависи от вас- това е сила и отговорност.

Риби, Рак, Скорпион– денят изисква повишена адаптивност и вероятно няма да премине по предварителен график. Може да ви се налага да се концентрирате върху дела, които са натрупани във времето и още не са довършени, в друг случай- налага ви се да се съобразявате подчертано с външни фактори, вероятно хора, които влияят на успехите или благосъстоянието ви. Подходящо е днес да следвате естествения ход на събитията, така че да не пропускате шансове, но и да сте адекватни на случващото се с непредвидени и допълнителни дела, фактори. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. С особено внимание трябва да се отнасяте към онези, които ви подкрепят финансово или морално. Препоръчително е да се сдружавате или привличате на ваша страна вид опека. Помислете, ориентирайте се, въпреки че възможности, които сте заслужили- сами ще застават на пътя ви.