Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г.

1
104
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Вече сме в периода на Дева, всеки ще усети това влияние в различна степен, но водещо правило е, че постепенно ще ескалират хладните и практични съждения, които между впрочем сега- ще бъдат и доста креативни, находчиви и в посока-печалба, материализиране на определени желания.

Мнозина ще се ориентират към цели, които са действително осъществими, а към края на периода онова, което е повече в сферата на илюзията или се отнася до вид измама, манипулация- ще бъде все по-видно, за да се освободим, разграничим от него.

Ще се фокусираме все по-силно върху въпроси, които са финансови, свързани с професионалната реализация, кариерно израстване. Повечето от нас ще си изградят план, който ще преследват стъпка след стъпка или ще обмислят детайлно всеки свой ход, за да постигнат очаквания резултат, своеобразна победа и т.н. Към настоящия момент- това е правилната стратегия. Също, ще просперират онези, които могат да разчитат на доказани качества, придобит авторитет и са „здраво стъпили на земята“, умеят аргументирано да защитават интересите си, тезата си. Всякакви „изкривявания“, манипулации и т.н.- ще бъдат разпознавани лесно и едва ли ще водят до нещо добро.

Ще сме склонни над средното ниво да си налагаме само-дисциплина, ще се насочваме към онова, което „трябва“ да вършим, за да сме по-успешни, стабилни и здрави…

На този фон и дълбоко в душата ни ще се разгарят силни емоционални преживявания и страсти. В оптимален случай- те ще се превръщат в генератор на енергия, която ще ни помогне да съхраним „собствената си територия“-  в един по-широк смисъл и нещо ценно за нас. Канализиран в правилна посока този мощен импулс може да преобрази „декорите ни на съществуване“, най-близка среда. В личен аспект- вероятно ще се разясняват чувства, ще се обсъждат бъдещи перспективи на развитие в семейството, можем да променим в една по-положителна посока важни за нас взаимоотношения като изчистим недоразумения, които ще снижат ескалиращо напрежение. Ако през втората част на периода всичко е наред във вашите връзки- можете да се поздравите и да разчитате на хармония и за напред…Евентуални конфликти ще са на база- ревност, своеобразна борба за власт над партньора и стремеж дой да бъде променен по „вкус и цвят“, а в по-неприятна форма ще се разкрие некоректност и със съответните последици.

В глобален аспект- можем да очакваме пренареждане в административни и държавни структури, промени, които ще облагодетелстват едни и за сметка на други, ще има и някой положителни социални трансформации.

През втората част на седмицата желанията на „народа“ отново влизат в по-остър конфликт с управляващи структури.

Енергични персони, лидери- ще се сблъскат с доста трудности и спирачки в лицето на законодателна власт, статукво, което се стремят да разрушат. Това може да се превърне в повод да преосмислят действията си, които ще дадат своя резултат, но той няма да е точно този, към който се стремят, а това ще бъда причина да се върнат към стари схеми на поведение, да отстранят някой допускани грешки и т.н. Припомням, че Марс е в Овен и той до края на годината от този сектор ще символизира борбени личности, ще „събужда война“ във всеки от нас. Това в целия свят…Марс перманентно и до края на годината ще действа против установени и остарели държавни схеми на управление.  И ще успее в значима степен, светът през 2021г. ще изглежда доста различен и ще продължи да се променя. Но това е преходно състояние, което ще продължи да намества пластовете под краката ни до 2024г. След това ще се зароди нещо съвсем ново, което е непознато до този момент…

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Овен

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Телец

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Близнаци

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Рак

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Лъв

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Дева

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Везни

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Скорпион

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Стрелец

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Козирог

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Водолей

Седмичен хороскоп за 24.08- 30.08.2020г. Зодия Риби