Пловдивски спортни клубове организират благотворителни събития за Ангел

1
144
Добави коментар
vitoshanews
vitoshanews

Пловдивски спортни клубове организират благотворителни събития за Ангел

Две благотворителни събития в подкрепа на Ангел Краевски организират от пловдивските спортни клубове Move Team и ФК Лион 2017.

В сряда (26 август) от 18 до 20.30 часа на лекоатлетическия стадион на Гребната база ще се проведе спортен празник в две части, който ще бъде отворен за участници от всички възрасти.

В първата част ще се проведе отворена тренировка по кросфит, водена от професионалистите от Move Team, а през втората ще се изиграе футболна среща, в която ще могат да се включат всички присъстващи на събитието.

За малчуганите е предвидено Тротинетка парти, като всички деца могат да си донесат тротинетките, за да се включат в забавата.

За участниците е предвидена почерпка с плодове и лимонада, а в подкрепа на събитието от „Девин“ са осигурили и минерална вода за всички присъстващи. Входът за участие е на цена от 1 лев.

Второто събитие в подкрепа на Ангел ще бъде детски футболен турнир, организиран от ФК „Лион“ 2017, в който ще участват 12 отбора набор 2012/2013 от цяла югоизточна България.

Турнирът ще се проведе в събота и неделя (29 и 30 август) на игрищата на Младежкия център на Гребната база, като началото ще бъде дадено в събота от 09.00 часа сутринта, а двубоите ще продължат до обяд. В неделя ще се изиграят финалните мачове, след които ще бъде и награждаването на победителите. Турнирът е с вход свободен.

По време и на двете събития ще бъдат поставени кутии за дарения, в които участниците и техните близки и приятели ще имат възможността да подпомогнат кампанията в подкрепа на Ангел Краевски.

Categories:
Общество