Прекрасни и модерни: Ефектни трикове за богат гардероб

2
138
Добави коментар
clashbade
clashbade

Почти няма да срещнете жена по света, която да не си мечтае за необятен гардероб и толкова разнообразни модели, осигуряващи нов тоалет всеки ден. За съжаление, малко от нас биха могли да си позволят такова разточителство и то по една проста причина: изключително трудното съхранение.

Представете си колко голям по обем дрешник ще ви е нужен и колко време на ден ще отделяте, за да намерите това, което търсите. Въобще няма да споменаваме всички онези дамски дрехи, които незнайно по каква причина са излетели от ума ви и току виж сте открили нещо ново, всеки път щом решите да се поровите в дебрите на огромния си гардероб. Ако не ми вярвате, питайте Кари Брадшоу ? А може би сега си мислите – нека да имам всички тези съкровища и ще открия подходящото за тях място?!

Разнообразието преди всичко

Без значение от броя на дрехите (не говорим за изключително ограничена гама), винаги може да приложите редица полезни трикове, които да създадат илюзията за нов тоалет ежедневно. Е, може и да не е почти всеки ден, но разнообразието определено ще направи впечатление.

Дамски хитринки

Един топ за няколко поли и панталони. Когато определена дрешка успешно се съчетава с няколко други, това помага да изглеждате, все едно сте често сте с различни дрехи. Не подценявайте ролята на едноцветните модели. Това гарантира, че ще успеете да им намерите поне няколко различни приложения.
Интересни принтове – разнообразието тук се постига по–трудно, но можете да сте сигурни, че винаги ще бъдете забелязани. Екстравагантните цветове може и да не са за всеки ден, но ако имате няколко такива, винаги ще успеете да зашеметите околните в правилния момент.
Аксесоари и пак аксесоари – това е едно от мощните ви оръжия. От чанти, екстравагантни обувки, шалове, бижута до ластици и ленти за коса, каишки, колани и каквото ви душа иска. Всичко това прави тоалетите различни и интересни. Никога не може да прекалите. Това се отнася до количеството, с което разполагате, и в никакъв случай за безразборното накичване.
Аксесоарите винаги трябва да са премерени. Прекалената им употреба може единствено да бъде препратка към коледните празници и елхите, които закичваме. Ако не искате да изглеждате като тях, бъдете пестеливи. Целта е да изглеждате класно и стилно, не гротескно.
Нестандартни комбинации. Може и подобни закономерности да са патент на модните дизайнери, понякога изключително сполучливи, друг път граничещи с безумни идеи, но все пак модерни. Ние, обикновените момичета, не сме изключение от правилото. И на нас се пада удоволствието да експериментираме с всичко налично. Бъдете смели!

Незабравими мигове

Поканете приятелки преди купон. Нека донесат някои сови интересни попадения. Стартирайте с питие и започнете с дефилето. Защо да не използвате момента за разглеждане на някои от актуалните модни брандове и не си спретнете шопинг вечер. Шопинг терапията, съвсем не е шега работа. Правени са изследвания, които недвусмислено доказват, че покупките са свързани с центъра, който произвежда ендорфини и реално ни носят щастие и удовлетвореност. Сега, когато сте подобаващо заредени с положителни емоции и вдъхновени от чара на новите дрешки, можете да излезете зашеметяващо накипрени и да покорите нощния град.

Не е добре да се колебаете и да изпадате в униние. Всяко момиче има своите силни страни. Открийте своите (ако все още не сте го направили) и покажете какво притежавате. Никога не е твърде много. И бъдете сигурни, че правилната мода си заслужава. Всяка крачка със самочувствие, светнал поглед и гордо вдигната глава заявява вашите претенции на сто процентова жена.

Зашеметяващи дамски дрехи от Alessa. Ако искате да сте щастлива и красива!