Дневен хороскоп за 28 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
137
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

11 лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог ще ни настрои на особено прагматична вълна. Всичко чуто ще го филтрираме от натрупан опит и можем да установим факти, които са ни убягвали до този момент, а в други случаи това ще бъдат проведени разговори или новини, които ще ни помогнат да достигнем до определени истини.

Способни сме да вникваме във факти, които ни „приземяват“, мобилизират, амбицират…

В повечето случаи ще действаме хладно, конструктивно, така че да подействаме позитивно на водещи въпроси, които са свързани с интереса ни, сигурността ни, репутацията ни, доброто ни обществено положение.

При Луна в Козирог винаги се „осветяват“ възможности, които се отнасят до социалния ни статус, същевременно през този ден най-силно влияем на подобни въпроси, разбираме до какви върхови постижения можем да се доберем следствие на натрупани качества, авторитет и т.н.

Подходящ ден за преговори, за посещения при специалисти, за подписване на договори, за финансови сделки.

Добре се справяме с текущи дела, включително такива, които изискват по-голяма концентрация, вникване в детайли…

Изключително информативен ден, дори и не всичко разбрано да е по-вкуса ни, случващо се ще се оказва полезно…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с ангажименти, но и много ползотворен за вас. Предоставят ви се възможности да подействате позитивно на професионалната си реализация, на доходите си, на репутацията си. В работата си или други текущи ангажименти- разбирате какво трябва да преодолявате, на какво можете да разчитате, същевременно днес имате шанс да се справите с всички предизвикателства. Съществуват факти, които ви мобилизират, амбицират, инициативността ви в посока- „сигурност“, базисна, отнасяща се до дома и семейството или пък кариерното развитие е доста конструктивна и хладна, възползвайте се по оптимален начин. Подходящ ден за преговори, разяснителни разговори, с които можете да направите пробив в избраното направление.

Телец, Дева, Козирог–  това е един от най-ползотворните дни за вас през цялата седмица. Вашата практичност, конструктивност в изказани мнения, целесъобразните ви действия- ще се ценят високо от околните, няма да останат незабелязни и без последствия. Сега е подходящо да демонстрирате на какво сте способни и мнозина ще реагират точно така, ще се оказват в център от внимание, ще получават желаното одобрение и подкрепа или ще направят пробив в избраното направление. Самоувереността ви расте по различни поводи и не без причина…Все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Същевременно слабости в някой важни за вас отношения ще бъдат все по-видни, ако има някакви грешни представи, вие ги идентифицирате, тази тенденция ще расте до 03 септември. Но днес- можете да изчистите недоразумения или да се разграничите от подобни влияния, да намерите начин да въздействате на тези приоритети.

Водолей, Везни, Близнаци– справяте се успешно с дела, които са натрупани във времето и са останали без решение. Те могат да засягат предимно лични приоритети, например- взаимоотношения и каква подкрепа получавате от важни за вас хора- финансова, морална, в други случаи това могат да бъдат емоционални казуси, тайни желания, съмнения или дори здраве. Пред вас сега се оформят варианти, които набелязвате по един практичен начин и следствие на собствени анализи. В други случай- събитията ви показват какво ви дестабилизира, отново чисто в материален аспект, но и като социален статус, репутация и т.н. Добрата новина е, че днес можете да въздействате на всичко горе-изброено, като минимум- избирате вярна посока, която ще е полезна за вас.

Риби, Рак, Скорпион– водите доста конструктивни разговори, които ви посочват истини, помагат ви да изберете посока, действат ви стабилизиращо, ползотворно, дори и не всичко чуто да е по вкуса ви. Подходящ ден да скрепите отношенията си, да отстраните евентуални слаби звена, да водите преговори, да сключвате сделки. Няма да ви липсва внимание и подкрепа, особено, ако ги търсите. Мнозина ще се радват на вид опека, одобрение от страна на важна за тях личност. Същевременно, ако има някой слаби звена във връзките ви, то те ще бъдат по-видни от обикновено, но днес можете да им въздействате в значима степен. Информационният поток е доста усилен…