Дневен хороскоп за 04 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
125
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

17 лунен ден, Луна в Овен

Луната е в Овен и ние ще усетим това влияние като прилив на адреналин, който ще ни подтиква да се борим за своите желания и интереси. Компромиси трудно ще се правят, а инициативността ще е доста висока.

В последно време ескалира напрежение, което се продуцира от евентуално неудовлетворение по въпроси, които касаят нещо ценно за нас- парични потоци, любими хора, вариантите са много…ние можем да им придадем различна стойност, да изчистим евентуални недоразумения, да ги насочим в една по-позитивна посока или да ги прекратим, ако това е невъзможно.

Днес и особено през идните около два дни- нашите действия ще имат широко отражение в тази посока…Можем да преобразим света около нас според това как ще се борим за онова, което ни е скъпо…Ще забележим, че самите ние и отсрещната страна няма да отстъпва от намеренията си, трудно ще се влияе и ще отклонява поглед от целта си. И така е правилно, ако искаме да не бъдем изместени, да бъдат подменени интересите ни и т.н.

Днес, на този етап- Луната не получава мажорни аспекти, така че само ще проявим тези качества- на прояви на повече воля и борбеност, но през идните около два дни, ако нашите идеи противостоят на другите, ако има насъбрано напрежение, то задължително ще изисква разрешение, вероятно и на първо време чрез конфликт като правото ще бъде на по-силния…

Ще преминем през своеобразен тестови период- до колко сме способни да задължим онова, което отчитаме за ценно за нас.

Това, което не е наше или няма място в бъдещото ни развитие, то ще отпадне от живота ни…

Овен, Лъв, Стрелец– вашето желание да се борите за интересите си ще нарасне постепенно днес и ще се усилва през идните около два дни. Вие все по-трудно ще правите компромиси със собствените си желания, няма да позволявате да подменят намеренията ви, но няма и да правите компромиси, ако не сте съгласни с определени влияния, които според вас ви нанасят повече щети, отколкото ползи. Можете да си изградите стратегия според чутото, осъзнатото днес и да го реализирате в пълна степен през идните около два дни, дори и това да е за сметка на известен конфликт или по-радикални мерки. Ако все пак нещо си отиде от живота ви или трябва да платите определена цена, за да го задържите, това пак така ще бъде видно, но ще бъде въпрос на избор или зададена вече тенденция, която ви подтиква да прелистите нова страница. Днес често ще се оказвате в център от внимание, ще указвате силно влияние на околните, ще сте фактор, с който околните трябва да се съобразяват. В повечето случаи- сте пробивни, проявявате се като своеобразни победители. Вие насочвате тенденциите в значима степен, възползвайте се.

Телец, Дева, Козирог- от известно време мнозина се чувстват неспокойни поради обстоятелства, които отчитат за извън контрола си или такива, които действат зад гърба им. Днес можете в значима степен да въздействате на тези приоритети като набележите тайни, допълнителни пътища, така че да постигнете желаното. Може да се налага да промените подхода, така че да постигнете различен и по-добър резултат от настоящия. Звездите ще ви показват алтернативи, ще ви подтикват да се борите за интересите си, да не позволявате да ви дестабилизират външни фактори- чисто финансово, но не само. Посоката, която изберете ще се определя в значима степен от това- на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви нанася щети или пък ви носи ползи…денят не протича по предварителен график, странични и неразрешени до този момент казуси ще влияят на мнозина…Изградете си стратегия и ще превъртите всички предизвикателства в полза, днес и през идните около два дни…Ще оставите в миналото само онова, което е деструктивно за вас. Не е изключено да разберете тайни, там, където ги има и да се възползвате от тях.

Водолей, Везни, Близнаци– получавате ценна информация, може да водите разяснителни разговори, преговори, които в оптимален вариант ще изчистят недоразумения и ще скрепят важни за вас връзки. Днес няма да ви липсва внимание и подкрепа, но все пак ще забележите, че при конфликт на интереси трудно ще се правят компромиси или пък, ако има насъбрани недоразумения. Възползвайте се днес от аспектацията на звездите, за да изчистите различията, все още можете да влияете, това ще е по-трудно през идните два дни. От вас ще се изисква да проявявате твърдост, но и разбиране.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, с които се справяте отлично, а това ще е повод да спечелите нещо-материално и не само. Денят е подходящ да преговаряте за интересите си, ако условията на труд го позволяват- да получите повишение, да искате такова и следствие на подкрепа, до която можете да се доберете. Осветява се социалното ви положение, също- как се справяте с повишена конкуренция и изисквания към вас. Днес можете да се справите с тези предизвикателства, стига да сте по-инициативни, да демонстрирате на какво сте способни…Някой от вас ще получат бонус, ще набележат по-дългосрочни варианти за печалба и тази тенденция ще се усилва през идните около два дни. Можете да направите много, за да стабилизирате или подобрите финансовото си състояние…