Комплект 6 кристални чаши за шампанско „Avila“ 230 мл. – Бохемия кристалит

3
558
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Комплект от шест кристални чаши за шампанско „Avila“ на Бохемия – прецизна изработка от кристалит Бохемия.

Ние от магазин Smart Choice Ви препоръчваме този комплект от 6 чаши на Бохемия като много подходящ подарък за нов дом, за сватба, рожден или имен ден, а също така и за обновяване и разкрасяване на Вашия собствен дом.

Разгледайте и другите предложения от серията „Бохемия“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом.

Комплектът за шампанско „Avila“ на Бохемия се предлага в красива и елегантна кутия. Материал – кристалит Размер на чашите – 24 х 7 см. Вместимост на чашите – 230 мл. Размери на подаръчната кутия – 25 х 22 х 15 см. Модел: 85-9044

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се
възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка
можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

В днешни дни продукцията на Кристалит Бохемия е световно известна – име, гаранция за високо качество, широк набор от продукти и декорации, а от няколко години насам и екологично производство.

Днес в заводите се произвежда само екологично стъкло, което наричат кристалит или кристалин. Това е материал, произведен при специален процес, без съдържание на олово. В много от параметрите си – чистота на материала, блясък, той е еквивалентен на 24% оловен кристал, а в някои отношения дори го превъзхожда.

Оловният кристал е изключителен материал със специфични физични и механични качества, които му позволяват едновременно да бъде прозрачен, устойчив, но и податлив на изрязване и декорация. Въпреки това, съвременните еко тенденции клонят към премахване на тежките метали от посудата, тъй като при по-продължителен престой е възможно част от тях да преминат в съхраняваните напитки и храни.

комплект за шампанско, чаши за шампанско, комплект 6 чаши