Нов сайт с отзивчив дизайн София

1
170
Добави коментар
hlape
hlape

 За какво е отзивчивият дизайн?

Отзивчивостта е способността на даден сайт да адаптира дизайна си спрямо размера на екрана на устройството, на което се гледа. В същото време са важни скоростта на зареждане на съдържанието и удобството при взаимодействие с формуляри, количка за пазаруване и други интерактивни елементи. Според търсачките повече от половината кликвания върху връзки в резултатите от търсенето се извършват от мобилни устройства. Следователно за ТОП-10 търсачките отдават предпочитание на адаптивни решения.

Отзивчив дизайн е осигурен за всеки проект в студио W-SEO.com Това се прави с адаптивно оформление. Когато се показва в браузър, специален скрипт изисква размера на екрана на устройството и след това зарежда страница с блокове в посочените пропорции и в предвидената форма.

Ако се намирате в град София и искате да наемете компания,която да Ви изгради сайт, то тогава разгледайте прделоженията от Висео

Адаптивно оформление

При разработването на дизайн се предвижда преобразуване на елементи при гледане на екрани с различна ширина. Освен това, това е реализирано в HTML оформление, при което специални скриптове определят ширината на екрана на устройството и издават версията на дизайнерските елементи в алгоритъма. По този начин адаптивността е свойство, присъщо на основния дизайн на сайта на етапа на оформлението.

Мобилна версия

Предоставя отделна версия на дизайна за мобилни устройства, която работи по различен алгоритъм. Устройството, на което се отваря страницата, се определя не от скриптове в HTML, а на ниво програма CMS. Устройството открива системата за управление и отваря шаблон за стационарен компютър или за мобилно устройство.

Ако искате направата на сайтове, позвънете на GSM 088 999 62 62