Дневен хороскоп за 09 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
194
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

22 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци ще направи деня по-лек, изпълнен с приятно общуване, в повечето случаи.

Съобразителността и бързината в реакциите се покачва през това време традиционно, но на този етап това ще се отнася предимно за контактите, съответно- как да реагираме чисто словесно на определени провокации, към кого да се ориентираме, с какви думи, така че да получим подкрепа и одобрение и т.н.

Информационният поток е доста усилен, получаваме ценно знание.

Денят е подходящ да питаме, за да ни се каже, също- за укрепване на връзки, за преговори, за влизане във вид съдружие, за изчистване на евентуални недоразумения.

Можем да разчитаме на повече разбиране, дори прояви на толерантност, все ще се намери някой, който да ни подкрепи, да повдигне духа ни и т.н.

Евентуални трудности днес се приемат някак „над нещата“, преобладават позитивните оценки и бързо намиране на изход и решения, които допълнително благоприятстват за това деня да премине благополучно, с възможности.

Мнозина ще се разтоварят в приятна компания.

Предпочитаме да прекараме деня навън, да споделяме, да участваме в срещи, дискусии, да се занимаваме предимно с онова, с което съзнанието ни е обзето.

Рутината обаче ще дразни над средното ниво и ако не кореспондира с настроението ни- все ще намираме начин да избягаме от нея, дори и като поспорим, имитираме дейност, разсейваме се в различни направления.

Денят може да не протече по предварителен график заради собствените ни нагласи, но също и поради чутото, което ще ни постави нови условия или различни от очакваните ситуации. Често- това ще са допълнителни перспективи, които ще можем да включим успешно в реализация, ежедневие, но според „искам“, а не толкова „трябва“.

Марс се обръща в ретрограден днес, така че допълнително ще ни подейства като изискване за смяна на подхода, на намеренията и т.н. от днес и до 14 ноември инициативността ни ще е насочена предимно в посока- да наваксваме с пропуски от миналото, да преодоляваме трудности, за които до този момент не ни е достигнало нещо.

Най-успешен ще е деня за онези, които са социално по-активни, общуват с повече хора, преговарят, използват дар словото си, сдружават се и т.н. Така, ако една врата е затворена, все ще се намира друга, през която да преминем и да продължим напред към желанията си.

Овен, Лъв, Стрелец– днес няма да ви липсва приятна компания, вид разбиране от важни за вас хора, чрез които ще можете да се разтоварите или пък да получите подкрепа, която ще ви помогне да реализирате собствените си цели. Получавате интересни, полезни известия. Денят е подходящ да заздравявате партньорски отношения, приоритетни за вас контакти, ще имате такъв шанс. Прекарвате деня навън, може да участвате в повече срещи, които ще ви отклонят от предварителните планове. Денят не протича по предварителен график, за това е удачно да реагирате на момента, също и ако е възможно да не се претоварвате чисто физически. Може да получите ценна информация, която да ви „свери часовника“ с нови изисквания, условия на труд или премивате към нов етап във вашата деятелност, към която ще започнете да се адаптирате от днес. Ако не всичко е по вкуса ви, тогава сега е подходящо да набележите слабите звена и да преминете към тяхното отстраняване.

Телец, Дева, Козирог– денят носи известно напрежение, което е свързано с необходимостта да се приспособявате към външни обстоятелства, така че да защитите авторитета си, завоювани позиции или чисто материални приоритети. Предоставя ви се възможност да спечелите нещо- чисто материално, но не само, като сте социално по-активни, търсите-намирате подкрепа или пред вас се разкриват алтернативи, обходни пътища към целите ви, варианти, които ще попълнят пропуски, финансови и други, които отчитате за важни. На този фон- може да преосмислите минали действия, за да се справите със ситуации, които ви тревожат, отчитате за извън контрола си и т.н. все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни или пък- подходящо е да се разграничите от въздействия, които ви носят щети.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е доста позитивен за вас, всичко ви се получава с по-голяма лекота, привличате внимание, печелите симпатии и одобрение, чрез дар словото и съобразителността си намирате начин да превъртате предизвикателствата в полза. Все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви…Вие задавете тон на събитията и указвате значимо въздействие върху околните, възползвайте се по оптимален начин. Мнозина изпитват вътрешно напрежение от известно време и точно днес ви се дава шанс да го канализирате в подходяща за вас посока. Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава ще се постараете да въздействате на важни за вас връзки, може да промените нещо в изказа, подхода си, а това по един естествен начин ще преобрази вашата среда до 14 ноември. Засега се пренастройвате и избирате стратегия…

Риби, Рак, Скорпион– денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, дори и това да е за сметка на някой спорове, които в повечето случаи ще изчистят недоразумения. От вас може да се изисква да проявявате по-голяма адаптивност, дори отстъпчивост, но проявите на разбиране задължително ще дадат добър резултат. Информационният поток е доста усилен, научавате тайни, там, където ги има, но знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате, дори и по начин, чрез който ще се оформят допълнителни варианти на развитие, особено, ако ги търсите. От днес преминавате в нов етап, който ще изисква преоценки на професионалната ви реализация, придобиване на материални блага, приходи-разходи. В оптимален случай- ще можете да си върнете нещо изгубено или ще наваксате с пропуски, ще промените нещо, за да подействате положително на онова, което имате-общо.