Преди Бордо – Лион: “Жирондинци” ще преследват първи успех у дома през 2020 г.

1
121
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Сблъсъкът между Бордо и Лион поставя началото на третия кръг в Лига 1. Можете да го проследите на живо в Бет365 от 22:00 часа в петък.

“Жирондинци” се представиха колебливо през миналогодишния сезон, което им отреди 12-а позиция преди прекратяването на шампионата.

Началото на тази кампания обаче изглежда обещаващо. Бордо записа равенство на собствен терен срещу Нант, макар да игра с 10 човека от 20-ата минута, а след това победи Анже с 0:2.
 

 
Впечатление прави липсата на шампионатен успех в актива на Бордо през календарната година. За последно “жирондинци” спечелиха у дома на 3 декември 2019 г., след което инкасираха две загуби и оформиха 4 поредни равенства.

В петък вечер ги очаква труден съперник на “Стад дьо Бордо” – Олимпик Лион, който игра полуфинал в Шампионска лига. Подобно представяне в евротурнирите ще внесе самочувствие в съблекалнята на “хлапетата”, което би довело до силни резултати в тазгодишното издание на Лига 1.

Лион изигра само един двубой през новото първенство, в който победи състава на Дижон с категоричното 4:1.

В мачовете между двата тима наблюдаваме размяна на победи и много равенства. Последните две гостувания на Лион на “Стад дьо Бордо” завършиха с победи. Освен това властва резултатността, като в осем последователни срещи помежду им са паднали голове в двете врати.
 
Бордо: Костил; Сабали, Баис, Кошчиелни, Бенито; Башич, Отавио, Уи-Джо, Удин, Превил; Маджа

Лион: Лопес; Дюбоа, Денайер, Марсело, Корнет; Гимараеш, Какере, Ауар; Депай, Дембеле, Екамби
 
Прогноза: Гол/Гол @1.92 Winbet

Категория: Футболни новини

Тагове:
Лига 1