Какъв маникюр да си направим тази есен?

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Млечен маникюр

Нека започнем с опция за тези, които по време на пандемията са ходили без лак и сега имат трудности да възприемат ярки цветове на пръстите си. Млечния маникюр ще ви свърши чудесна работа. Особено много ни харесват полупрозрачните лакове – изглеждат семпли и стилни.

Двоен френски маникюр

Нека да преминем към разновидностите на френския маникюр – все пак той е винаги добра идея. Например, опитайте двоен френски маникюр – с рисуване не само по контура на нокътя, но и най-отдолу.

Страничен френски маникюр

Искате ли нокътната плочка да изглежда по-удължена и по-тясна? Страничният френски маникюр е вашият вариант.

Кравешки маникюр

Маникюрът с кравешки петна беше много актуален миналото лято, но в класическата си черно-бяла версия. Сега маникюристите реоткриват тази тенденция и я правят цветна – променят нюансите на петната, а след тях и цвета на фона.

Маникюр с маргаритки

Цветята са винаги на мода – както и за маникюр. Тази есен рисунките стават по-спретнати и все по-малко напомнят на детското изкуство върху нокътната плочка.

Маникюр с рисунки и матово покритие

Все още са в тенденция различни дизайни и изглеждат по-спретнати с матов връх. Затова те покриват ноктите си все по-често. Ако се фокусираме върху самото съдържание, да кажем – нека забравим за силуетите, нарисувани с една линия. Сега първокласни фигури и орнаменти – Между другото, много добре те правят в Ma & Mi .

Rainbow маникюр

Дизайнерът, направил първия дизайн в този раздел, го нарече „неонова дъга“. Всичко е съвсем просто: за нанасяне ви е необходима не четка, а гъба. Карайте в различни нюанси един след друг – и готово. Между другото, момичето се казва Мелани – и ние силно ви съветваме да проучите нейния профил, има много готини идеи.