5 съвета за избор на добри ектрически ключове и контакти

4
322
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

Когато планирате и изграждате дома си, има много детайли, за които трябва с внимание и чувство да се погрижите. Като се започне от мебели и обзавеждане до електронни устройства и техните последващи настройки. Именно тук влиза ролята на електрическите ключове и контакти. Да бъдат аксесоар или незабележим елемент в помещението е твое решение.

            Тези функции действат ефективно като връзка между потребителя и свързания към него уред, тъй като превключвателите по същество спират и стартират електрическа верига.

Няколко съвета, които трябва да вземете предвид при избора на модулни превключватели и контакти:

Дизайн

Важно е да вземете предвид дизайна и цветовете във вашия дом. Всички водещи марки в бранша, предлагат разнообразие от различни дизайни, всеки от които отговаря на различен стил.

Качество на материалите

Един от важните аспекти за заинтересованите купувачи е да разгледат вида материал, който се използва при направата на превключватели и контакти. Освен това модерните марки електрически продукти са специализирани в изработването на пожаро- и удароустойчиви превключватели и контакти. Тези уреди могат значително да намалят риска от електрически пожари в дома и офиса.

Безопасност на децата

Детската безопасност е основна грижа за домакинствата. Модулните превключватели предлагат по-голяма безопасност в сравнение с конвенционалните конструкции на гнездата.

Ремонт и подмяна

Традиционно подмяната на ключ или контакт е пълна с главоболия. Обикновено трябва да се отстрани рамката, след което да се развие цялата лицева част, след това дефектният превключвател се изважда и заменя, след което цялата процедура обратно. Често отстраняването на рамката може да повреди тапета или боята около него.

Изберете модулни електрически ключове и контакти, които предлагат по-удобно и лесно решение.

BJC-Siemens e бранд с дълга история и традиции в сферата на електрическите ключове и контакти. Официален представител на BJC-Siemens за българския пазар е Итроникс ЕООД. Може да изберете между нискобюджетната Вива, многоцветния Ирис, луксозната серия Мега, младежката серия Корал, изчистената едноцветна серия Ибиза, ретро нотката на Рехабитат и разбира се всички серии на Siemens.

Всички серии предлагат пълнен набор от оборудване както за дома, така и за офиса и хотела – от ключ карта в два варианта (с таймер и без), през всички видове ключове, контакти с детска защита, димери, ротационни ключове, ключове за управление на щори, сензор за движение, телефонна, интернет и ТВ розетки, розетка с USB зарядно, HDMI, USB и VGA конектори,  до задължителния SOS бутон за инсталиране в банята. Всичко от една серия и с възможност за избор на цветова комбинация!

 

 

 

ОБРАТНО В БЛОГ