Дневен хороскоп за 19 септември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
169
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

3 лунен ден, Луна във Везни

Взаимоотношенията ни с околните днес ще се превръща в своеобразна превратна точка. Възникват дискусии, в които ще се обсъждат важни въпроси, бъдещи перспективи на развитие.

В друг случай- ескалират неразрешени и спорни казуси между нас и хора, които ни влияят подчертано.

В този процес ние можем да стигнем до определящи решения, които ще имат широко отражение на бъдещото ни развитие, планове за благоденствие или общо развитие.

Ако стигнем до вид съгласие, получаваме нужната подкрепа, обединим усилия с определени личности, с които имаме обща визия и намерения за просперитет, щастие и успехи на различни нива, тогава ще имаме силата и възможността да преодолеем всякакви затруднения по пътя си.

Напротив, прояви на егоизъм, неконструктивни конфликти, липса на толерантност- могат буквално да ни сринат или пък да ни изправят пред стена от предизвикателства.

Изглежда, че подкрепата или липсата на такава ще определи много или всичко за това- как ще протече денят ни, на какви перспективи на развитие можем да се надяваме поне през идните два месеца или до края на годината…Ще получаваме множество подсказки в тази посока и чрез получена информация, разяснителни разговори и т.н.

До края на годината ще могат да направят пробив в избраното от тях направление или да осъществят желанията си онези, които умеят да си сътрудничат, да обединяват усилия…

Днес е показателно- до колко и от кого, на какво можем да разчитаме.

Денят показва в по-ярки краски как се развиват нашите партньорски отношения, лични или делови. По-остро противопоставяне ще е признак за дълбок разрив и не от „вчера“, който пак така ще изисква повече време, за да се разреши.

Скъсани връзки, едва ли ще се възстановят…

Ако всичко е наред във вашите взаимоотношения, денят премине без конфликти…това ще е повече от прекрасен признак и можете да се поздравите, да разчитате на същото и в бъдеще или да придобиете увереност, че сте с правилните хора до себе си, на които можете да разчитате и не само…

Овен, Лъв, Стрелец– днес се осветяват важни за вас отношения и може да проведете разяснителни разговори, които да покажат всички силни и слаби звена. Аспектацията на звездите е такава, че предразполага към спорове и нека в тях се роди истината, можете да си кажете доста неща или да научите такива, които да преобразят връзките ви и нека това да е в положителна посока. Ако имате обща визия за бъдещото ви развитие, всичко между вас е наред, тогава днес ще можете са крепите още повече отношенията си или ще изчистите евентуални недоразумения. Ако гледате в различни посоки, образно казано, тогава може да ескалират по-сериозни конфликти, противопоставяне на интереси. Търсете баланс, вид толеранс, „златна среда“, за да превъртите тези предизвикателства в полза. Иначе може да усложните или скъсате връзки, а връщането назад ще е трудно или невъзможно. При всички случаи денят е доста показателен за взаимоотношенията, дали ви носят полза или загуби- буквално и в по-широк смисъл…Дребни действия имат широко отражение…

Телец, Дева, Козирог– ежедневието е натоварено с доста ангажименти, над средното ниво, възможно е да възникват допълнителни и непланирани задачи или се справяте с неразрешени казуси от миналото. Звездите ви насочват към обстоятелства, които могат да действат деструктивно и против интересите ви, днес можете да въздействате подчертано на подобни приоритети. Ако има нещо или някой, който може да ви дестабилизира, действа зад гърба ви, сега е моментът да въздействате, да си изберете стратегия. Силата е във вас, вашата собствена инициативност може да превърти всичко във ваша полза. Все пак, звездите ще изискват от вас да бъдете по-решителни по направление да защитите интересите си, ще имате достатъчно провокации в тази посока, но и сила, воля, за да въздействате и да се справите. Пазете се от конфликти, които могат да засегнат най-близката ви среда на съществуване. Ако все пак възникнат такива, насочете ги в конструктивна посока и съвсем целенасочено с визия за по-далечното бъдеще. Иначе- подобна обстановка може да преобрази базисната сигурност и със съответните последици…

Водолей, Везни, Близнаци– днес сте доста инициативни, често ще се оказвате в център от внимание, дебати. Сами се превръщате в проводник на промени и в повечето случаи- може да се чувствате предизвикани да защитите интересите си. Това ще е напълно възможно, ако гледате в една посока с важни за вас хора, иначе може да се въвлечете в спорове или направо „словесни войни“. При всички случаи се изяснява на кого и в каква степен можете да разчитате, някой от вас ще си изяснят истини, ако има деструктивни процеси и зад гърба ви, то те ще бъдат идентифицирани, обсъдени и със съответните последици. Знанието винаги е сила, от която можете да се възползвате.

Риби, Рак, Скорпион– занимават ви дела, които сте отлагали до този момент, натрупали са се в миналото като неразрешени казуси. Денят изисква повишена адаптивност, понякога да направите важен избор, който ще се отрази на онова, което имате-общо. Възможно е да влизате в дебати с важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви, с ваши партньори, за да изчистите недоразумения, за да обсъдите бъдещи перспективи на развитие, които се отразяват на базисна сигурност, финансови приоритети, но не само. Ако има различия между вас и близкото ви обкръжение, семейството, то те ще бъдат по-видни от обикновено и нека това да е повод да ги разрешите конструктивно и с визия за по-далечно развитие, защото определени въпроси могат да изискват повече време, за да се разрешат или пък дребни действия ще имат дългосрочно отражение, също- случващото се е показателно  за по-далечни перспективи на развитие.