Основен стартов комплект за гел лак с лампа

3
618
Добави коментар
gala.vision
gala.vision

Описание Основен комплект за гел лак с лампа

Базовият стартов комплект за гел лак съдържа всички основни продукти, с които веднага можете да направите маникюр с гел лак:

праймер база за гел лак топ с блясък гел лак Mixcoco – цвят по избор (посочете избрания цвят в полето за Бележка при подаване на поръчката) UV/LED комбинирана лампа за гел лак – 24W, с таймер с различни режими и сензори за движение.

Праймерът е на полската професионална марка Silcare, която се доказа през последните 10 години на пазара в цяла Европа. Той е съвместим с други марки гел за изграждане и гел лак.

Базата и топът за гел лак са на холандската марка Mixcoco. Предназначени са за професионална употреба, което означава, че дори и в домашни условия постигате професионален резултат и издръжливост на маникюра, при правилно спазена техника на всички стъпки.

Гел лакът е също с марка Mixcoco – издръжлив и наситен цвят, с висока пигментация, икономичен, работи се на тънки слоеве. Съвемстим с други продукти, издръжлив – над 14 дни. Гел лакове Mixcoco не се разтичат и не се надигат. Лесна употреба, идеална покривност, лесно сваляне с Magic Remover, с течност за сваляне или чрез пилене.

Начин на употреба: Подгответе ноктите – изпилете, оформере, буферирайте с блок. Почистете кутикулите. Нанесете праймера за гел лак. Нанесете базата и полимеризирайте в лампата. Нанесете два слоя гел лак, като полимеризирате след всеки слой за 30-60 сек. в комбинираната лампа. Запечатайте с топ лака – 30-60 сек. в лампата за нокти. За да отстраните гел лака от ноктите: Изпилете лъскавия слой на топа. Накиснете в памучни тампони с течност за сваляне на гел или ацетон в продължение на 10-15 минути. Избутайте разградения гел лак с метален или дървен избутвач.

Този комплект за гел лак е удобно и изгодно решение за всяка дама, която прави гел лак у дома или в салона.

Лесното нанасяне на гел лаковете Mixcoco, бързото полимеризиране, иновативната формула с база в гела – всички тези предимства осигуряват възможно най-лесния и експресен маникюр за всяка кокетка в забързаното ежедневие.

Комплектът за гел лак е с безплатна доставка до офис на Еконт.

Четете полезна информация за маникюр в блога:

Brand Mixcoco

Професионални гел лакове Mixcoco, произведени в Холандия. Изключително качество, с впечатляваща пигментация и покривност.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.