5 тенденции за красота на седмицата на модата в Милано

1
149
Добави коментар
svetla58
svetla58

Бретон

Къде го видяхме: Valentino , Prada , MM6 Maison Margiela , Tod’s , Fendi

Какво трябва да знаете: Вариациите бяха много различни – от прав бретон при Valentino до разделен на две бретон на ревюто на Prada .

Червено-морковени устни

Къде ги видяхме:  Versace, Dolce & Gabanna, Max Mara

Какво трябва да знаете: В ерата на защитните маски има нещо бунтарско и смело в ярките червила. Дизайнерите залагат на този нетипичен нюанс на червеното- потърсете вдъхновение от  Dolce & Gabbana , Versace и Max Mara .

Мокра коса

Къде я видяхме:  Sportmax , Versace , Giorgio Armani

Какво трябва да знаете: Донатела Версаче направи страхотна препратка към легендарната колекция Trésor de la Mer от 1992 г. на покойния ѝ брат, където отново роклите бяха украсени със звезди и други атрибути на дълбините. Моделите сякаш бяха излязли от водата – трябва да отбележим, че тази визия по принцип е сред любимите на Донатела. Подобен стил се наблюдава и при Sportmax и Giorgio Armani .

Натурална красота

Къде го видяхме: Marni , Etro , Tod’s , MM6 Maison Margiela , Alberta Ferretti , Boss

Какво трябва да знаете: Минимален грим и здрава блестяща кожа можеха да се забележат на не малко ревюта. Във времена, където повечето излизания и срещи са заменени с видеочатове в Zoom, стана ясно, че нищо не е по-ценно от здравето и суетата често е излишно. Разбира се, всички останаха доволни от това да видим естественост и на подиума.

Къса квадратна коса Къде го видяхме:  Tod’s , Max Mara , Prada , Boss

Какво трябва да знаете: Подстригването на боб прическа е лябимо от модата от няколко сезона – Миуча Прада привлече специално внимание към него през 2017 година . И оттогава известни модели и актриси, една след друга, започнаха да отрязват дългите си къдрици. Тази година не прави изключение – късата квадратна прическа продължава да е на почит.